Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdekelhetem?
Figyelt kérdés
Van egy srác az egyetemen, és olyan érzésem van, mintha nem lennék közömbös számára. Sokszor ül be mellém, vagy amikor én ülök mellé látszik rajta, h örül neki, gyakran néz a szemembe, és mindig mosolyog rám. Amikor beszélget velem , sokat kérdez rólam, meg kíváncsi rá, hogy milyen hobbijaim vannak a suli mellett. Sokat viccelődik velem. Néha kicsit olyan, mintha el lenne varázsolva a közelemben, pl. volt olyan, h órán megkértem, hogy adja oda a naptárját mert meg akarok benne nézni valamit, ő meg csak mosolygott rám, nem kapcsolt, aztán csak 10 perccel később jutott eszébe odaadni.2016. márc. 10. 08:49
2/2 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy bejössz neki. Ha ő töketlenkedik, vedd kezedbe az irányítást és hívd el valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!