Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, van elvárásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van elvárásotok magasság szempontjából?

Figyelt kérdés

Mi a minimum magasság, amit elvártok?

Volt már hogy azért nem jöttetek össze egy fiúval, mert túl alacsony volt?

2016. márc. 7. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mostantol minden kerdes a magassagrol fog szolni?
2016. márc. 7. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Van. Minden lány nála magasabb De legalább vele egy magasságú férfit akar. Azért mert a magas férfiak biztonság érzetet adnak.
2016. márc. 7. 14:46
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Én mindig csak 180 centi feletti srácokkal voltam hajlandó összejönni, ez nálam alap kikötés volt.

A férjem 169 centi, egyforma magasságúak vagyunk, de amikor végigfröcsköltem kakaóval a fél utcát, mert úgy megröhögtetett, eldöntetett, hogy sz.rok a magasságra. :)

Úgyhogy nem az a legfontosabb.

2016. márc. 7. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
172 cm vagyok, egy barátom volt anno aki velem egyforma magas volt, de nagyon zavart. A többi barátom mind 180 cm fölött volt, a férjem 186 cm.
2016. márc. 7. 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Nalam magasabb. Ez azert nem nehez mert en csak 159 cm vagyok.
2016. márc. 7. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem kikötés azért, de a nagyon magas pasik tetszenek általában.
2016. márc. 7. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Mivel 171 centi vagyok, nálam 185 centi körül az ideális.
2016. márc. 7. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:

15:46 ez butaság, egyszerűen csak jobban néz ki egy magasabb férfi, ha amúgy is rendben van, illetve elég lehangoló olyan pasival lenni akinek fel kell rád néznie ha felveszel egy magasabb sarkú cipőt... Ennek semmi köze a biztonsághoz, és a magasság nem garancia semmire, egyszerűen csak vonzóbb.

Amúgy meg igen, legalább olyan magas legyen mint én (167 cm).

2016. márc. 7. 16:12
 9/16 anonim ***** válasza:
legalább 10 centivel legyen nálam magasabb, olyan 170 centi a minimum. Ha alacsonyabb, az zavar.
2016. márc. 7. 16:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Még sosem utasítotam vissza senkit a magassága miatt. Annak örülnék, ha a srác legalább olyan magas lenne, mint én (167 cm), de ha valakit megszeretnék, akkor nem hiszem, hogy amiatt ne akarnék tőle semmit, mert valamennyivel alacsonyabb.

Persze jó, ha a srác a magasabb, de igazából pont lesz.rom, ha valakivel jól érzem magam és megvan a közös hang, akkor kit érdekel mégis pár centi?

L

2016. márc. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!