Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgy nagyjából jársz egy csajjal és mentek
moziba, akkor a fiú vesz mindent, jegytől a kajákig?
Figyelt kérdés
A jegyet úgy gondolom illő a fiúnak de pl a kaját vagy az innivalót azt a lány szokta? vagy a fiú azt is általában?
Nálatok ez hogy van? Lehet én vagyok fura, de egy lány is költhet a fiúra, vagy csak én gondolom így?
Jegy az alap, de én mindíg azt mondtam h nem akarom h elhízz szal nem kapsz enni, inni is csak ásványvizet.
2010. ápr. 1. 20:36
2/12 anonim válasza:
mi ugy csináljuk hogy ő veszi a jegyet én a kaját, régebben mindig ő fizetett de csakmert ő jóval többet keres
2010. ápr. 1. 20:36
3/12 anonim válasza:
Számomra természetes, hogy én (fiú) veszek mindent.
Kényelmetlennek is érezném ha neki kiadása lenne ha velem van. Az én barátnőm akkor az én feladatom, hogy a randi erejéig gondoskodjak róla. Ha feleségül veszem akkor ez a kör kitágul és mindenét nekem kell fizetnem.
Node ez nem azért van mert neki nincs pénze hanem az én férfiúi önbecsülésem szenvedne csorbát ha nem tudnám ellátni.
2010. ápr. 1. 20:40
4/12 anonim válasza:
Nálunk mindent ő vesz, de én felajánlottam, pont ahogy mondtad, h ő veszi a jegyet, én a kaját, de azt mondta, h neki alap, h ő fizet:)
2010. ápr. 1. 20:41
5/12 anonim válasza:
Ha még kezdő a kapcsolat, akkor legalább az első randin állja a fiú a cekket, ha a lány zavarban érzi magát ugyis mondani fogja hogy akkor ő pedig megveszi pl az innivalót! Ha már egy ideje együttvagytok akkor viszont már mehet felesbe! Olyant viszont sose mondjatok egy lánynak hogy nem veszel enni mert nemakarod h elhizzon, ennél taplóbb dolog nincs! Én azonnal faképnél hagynám, vagy ha nem is azonnal, utánna nemakarnék semmitsem tőle!
2010. ápr. 1. 20:42
6/12 anonim válasza:
hímk*rva vagyok, úgyhogy mindent a csajok álltak.
2010. ápr. 1. 20:44
7/12 A kérdező kommentje:
Természetesen ha keresnék én is állnék mindent, egy bökkenő van hogy nem keresek XD 16/F
2010. ápr. 1. 20:46
8/12 A kérdező kommentje:
Vagyis nem úgy értem hogy Nem állnék mindent pl ha a lány nem fizet akkor ott hazamegyek. Ilyet nem csinálnék :D, csak én ilyen "tini kapcsolatoknál" úgy gondolom hogy még a megosztás a helyes "út" (xD) persze azért nagyobb részben a fiúra hárul amit természetesnek gondolok :)
2010. ápr. 1. 20:50
9/12 anonim válasza:
OK dehát a szüleid adnak pénzt nem?
Épp ezaz, hogy tini kapcsolatban még a lány is csak zsebpénzt kap tehát nemigen engedheti meg magának és valljuk be nem is feladata, hogy költségekbe verje magát.
2010. ápr. 1. 20:52
10/12 A kérdező kommentje:
Persze, kapok csak amiket leírtál a fiúkra is szerintem ugyan ez elmondható :D. Nem úgy értem hogy csak a lány verje költségbe magát vagy Csak a fiú hanem megosztva nagyobb részben a fiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!