Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sátorozós buli? Tervez vajon valamit a srác? =)
Egyidősek vagyunk, és egy sátrazós partit fog szervezni. Kb 20 ember lesz, és pár napja kérdezte, hogy nem lenne-e kedvem menni.. (már hogyne volna :D)
Szóval még kb egy hónapja találkoztunk egy bálban, unokatesóm osztálytársa. Tök kedves volt, meg állítólag egy icipicit ivott is :D És talán emiatt is, sokat bámult, meg már akkor is elhívott máshova. Később unokatesóm adott neki egy "fülest", hogy helyesnek tartom, ő pedig azt mondta rólam, hogy "nem rossz, nem rossz", csak az a baj, hogy egyáltalán nem ismer. (ez való igaz) Unokatesóm ráhagyta, hogy tegyen amit szeretne, meg nyugodtan mondja meg ha én nem jövök be neki.. de azt mondta tényleg nem erről van szó.
Pár napra rá fel is vett msn-re, és azóta már többször is beszéltünk (90%-ban ő ír rám) - gondolom ez jó jel :)
Aztán ugye most elhívott sátorozni (ez jövő pénteken esedékes).
Különben eléggé a tettek embere, szóval nem egy csendes és visszahúzódó típus.. vajon tervezhet valamit? :O :) Jó lenne, de én nem akarom őt lerohanni :9
17/L
tuti tervez vmit:)
és amúgy szorítok neked:D
majd írd meg mi lett:)
bármi megtörténhet
szerintem "nyomuljá" rá nyugodtan egy kicsit, érezze, hogy bejössz neki
Tudjátok, az illetővel aznap nem jöttem össze :D
De viszont az egyik nagyon édes haverjával igen. (:
Vele már azóta rég szakítottunk xD
Csak gondoltam megírom:D
Amúgy a haverja nagyon betámadott akkor és ott engem, én nem hagytam magam, és csak kb 2 hét múlva jöttünk össze. Én meg addig fogytam vagy 5 kg-t mert nem tudtam rendesen enni olyan boldog voltam :9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!