Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 évesen járjak 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen járjak 15 éves csajjal? Igazából csak a kinézete tetszik, de eléggé rám van kattanvaXD

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 13:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen XD-t írsz?
2010. ápr. 1. 13:54
 2/15 anonim ***** válasza:
22évesen már se ggbe raktak?? szégyen:(
2010. ápr. 1. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:
jaj, de gyerek vagy még.. :DD
2010. ápr. 1. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne írhatna XD-t?:D nehogy már az összes 22+ évesnek komolyan kelljen venni az életet és csak a munkáról meg minden ilyenről beszélni. És ha gyerek akkor mi van?:D baj?
2010. ápr. 1. 14:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak , NEM , ne járj vele ,keress 3 évvel idősebbet .
2010. ápr. 1. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:
jah, lehet azért írok ilyen nyomorékul mert sokat beszélek ilyen csajokkal:/ ez esetben lehet hogy nemkéne ezt eröltetni:D
2010. ápr. 1. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:
ne járj. ha megteszed, úgy is te baszol rá a legvégén. általában így szokott lenni.
2010. ápr. 1. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Az én egyik 15 éves lány osztálytársam is 22 évessel jár (lehet hogy pont veled), szerintem simán megoldható. Az egyetlen bökkenő az az, hogy csak a kinézete tetszik. Ez valószínűvé teszi a rövid kapcsolatot.
2010. ápr. 1. 14:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez szánalmas... Viszont ahogy az írásodból kiveszem, simán járhatnál vele, mert ugyanolyan gyerek vagy még te is! Nőjj fel inkább, és válaszz egy magad korabeli leányzót!
2010. ápr. 1. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:

1: A BTK szerint ez pedofíliának minősül, még akkor is ha csak megcsókolod...

2: Ha csak a kinézete tetszik valakinek, akkor minek akarsz vele járni? Valószínűleg fényévekre vagytok egymástól agyi fejlődés szintjén. Nem mintha érett lennél, ha ilyenek egyáltalán felmerülnek benned lehetőségként, de semmi beszélgetési témátok nem lesz. Márpedig ha valaki csak a külseje miatt jön össze egy csajjal, és nem tudnak beszélgetni, csakis a szex lehet a cél, az pedig már nem csak a BTK szerint pedofília.

3: Isti! Csak nem te vagy az?

4: Én 21 vagyok, és én is szoktam XD-t írni, szerintem ez nem korfüggő. Az a korfüggő, hogy mennyit írsz egy mondaton belül, de ha egy egy szöveg, vagy mondat végére odabiggyesztesz egyet, egyáltalán nem gáz. Ha valakinek a mondata szinte csak "emoticonokból" áll, akkor már gyanús lehet...

2010. ápr. 1. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!