Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naggyon tetszik az egyik osztálytásam, de ez még nem minden... mit tegyek?
van az osztban egy pár, akik járnak, és jóban vagyok mindketőjükkel. de a fiú aggyon tetszik nekem, és a lányt is a barátom, meg a fiú is.sztem tetszem a srácnak, mert állandóan cukkoljuk egymást, és naggyon jókat tudunk beszélgetni, és mindenki kérdezi h mi van köztünk. én mindig mondom h semmi, csak barátok vagyunk, és am is van csaja.erre persze, egy csomóan mondják, h pedig milyen jól összeillenénk, megh inkább mint a csaj
val, és ez nekem már negyon szar így...mi a francokat tudnék csinálni?
Valakit mindenképp meg fogsz bántani, hisz ne várd, hogy a barátod miattad szakít a barátnőjével-aki a te barátnőd is, ti összejöttök, a bartánőd meg ehhez még jó képet is vág.
Szeritnem hagyd folyni az eseményeket, majd alakul. Ha tetszetek egymásnak, előbb-utóbb úgyis összekavardotok. Ha neked most így nehéz, prógáld visszafogni kapcfsolatod a sráccal, légy közömbösebb. Ha ő ezt észreveszi, megmondjatod neki, miért így van, és ha téged akar, neki kell lépni és szakítani a bartánőjével. Addig te nem tehetsz semmit-ha korrekt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!