Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol a randi után?
Pár hete megismertem egy lányt egy Facebook-csoporton és elkezdtem vele beszélgetni, hasonló munka területen dolgozunk, hasonló személyiségünk (temperamentum) stb.
Nemrég elhívtam egy randira egy interaktív játékra kicsit sport + logika, s később üdítőzni mentünk.
Észre sem vettük s kb. 6-7 órát töltöttünk el együtt.
A randi végén ő kezdeményezte a puszit.
Nem írtam rá azonnal vártam két napot, majd ismét két nap, aztán meg egy nap de nem írt vissza egyikre sem.
Meg kérdeztem, hogy esetleg megbántottam e valamivel de arra sem válaszol.
én 29F, ő 25L
Talán nem kellett volna várni két napot. Nem mindenki élvezi, ha taktikáznak vele. Nekem van egy elég komoly szabályrendszerem az ismerkedésben.
A 2.) a két napos szabály. Ha randi után két napon belül nem keres a pasi, akkor felejtős (vagyok a számára)
Szándékosan nem írtam azért többen azzal vádoltak régebben, hogy tul nagyon látszik, hogy érdeklődöm irántuk és hogy az a célom, hogy felszedjem.
Hát akkor úgy döntöttem, hogy nem mutatok különösebb érdeklődést ez elején.
Miert vartal vele ennyi idot?
Ket napon belul kelletett volna rairnod, igy ne csodalkozz azon ha o nem ir vissza es nem is valaszol neked.
Sokat vartal - te rontottad el nala.
Ezzel a 2 nappal rontottad el. Nekem sem kéne olyan pasi, aki randi után nem keres 2 (!!) napig :O
Ez egy hülye ötlet volt, már bocs.
Kozben latom a valaszodat: "az a celod, hogy felszeded"
Igen, de mi van akkor? Kinek - mi koze hozza? Helyedben nem figlalkoznek ezzel.
Hát pont ez az.
Most a lány fejével gondolkozom. Ha randi után a fiú két napig nem keres, holott kimutattam, hogy érdekel, tetszik, én kezdeményeztem a puszit, annak két oka lehet. Az egyik, hogy nem jövök be neki, a másik, hogy taktikázik, azaz játszik velem. Annak a lánynak mindkét esetben elmegy a kedve a folytatástól.
a lány is írhatott volna, és két nap nem a világ vége.
kíváncsi vagyok, ha valaki bejön, ki áll neki szarozni, hogy két napot várnia kellett rá. szerintem se jó a taktikázás, de két nap belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!