Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi egy kisebbségi sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi egy kisebbségi sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimban akivel elég jól elvagyunk. A batátnőimnek viszont nem nagyon tetszik... folyamatosan azzal piszkálnak hogy szerintük a "másik rasztba" tartozik... ha értitek mire gondolok... nem tudoom mit csináljak, most attól hogy egy kicsit barnább a bőre és fekete a haja nem biztos hogy AZ... amúgy is ők is emberek...
2010. márc. 30. 15:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én + 15.51-gyel értek egyet !
2010. márc. 30. 16:11
 22/27 A kérdező kommentje:

köszi mindenki:)

így átgondolva 16.10-es kicsit elgondolkozatott, köszi :)

2010. márc. 30. 16:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg h fekete haju vagy barna a bőre. Egy napbarnitott hapsi is barnabőrü. Egy hiperpigmentáltnak nem az a hibája, hanem a viselkedése. A génjeiben van, h nem tisztelik a nőket. Akárki akármit mond, ez igy van. Persze van a magyarok között is ilyen, de nem mind ilyen. A cigányok viszont mind ilyenek. Csak az is gén, h ezt jol tudják titkolni. De előbb utóbb előbujik belőlük. Én nem vagyok rasszista, de soha nem kezdenék cigánnyal.
2010. márc. 30. 16:24
 24/27 anonim ***** válasza:

kétség kívül vannak rendes cigányok..

de inkább egy jó tanács ne kezdj ki velük :D

Barátnőm is járt egy cigánnyal és mikor átmentek hozzájuk (brtnőmhöz) és hirtelen mondom eltüntek dolgok..

szal.. Óvakodj tölük

2010. márc. 30. 16:25
 25/27 anonim ***** válasza:
60%

Igen óvakodj tőlük

a vér nem vállik vizzé

2010. márc. 30. 16:27
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

Olvasd el a Mein Kampf, Nép és Faj című fejezetét.

Olvasás után gondolkodj el.

2010. márc. 30. 17:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mocskold be a véred. Van pár millió fehér, magyar srác az országban.
2010. márc. 31. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!