Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz krizantémot vinni randira?
a szomszéd néni akciósan adja meg a szaga is jó szerintem csak sokan a temetőbe viszik, de szerintem szép.
Csajok mit szólnátok? Ja és cserepes szóval sokáig eláll
Ha ennyire nincs pénzed, akkor ne vigyél neki semmit. Nem kötelező ajándékkal érkezni randira.
Most vagy viszel neki egy normális ajándékot, pl egy szál vörös rózsát (nem 800 Ft-ba kerül egy szál, csak szét kéne nézni), vagy csokit- már ha szereti, vagy akkor inkább semmit.
Egyébként szereti a csaj a krizantémot? Vagy csak vinni szeretnél neki úgy valamit, hogy fogalmad sincs, hogy tetszik-e neki?
Sztem krizantemot ne, a kaktusz sztem jo otlet lenne:-)
Ha nem akarsz csokit vinni nehogy dagibb kegyen, akkor pl csinalj origamit (hajtogass papirt), irj neki verset, esetleg adj neki egy olyan konyvet aki mar kegvan neked, de szeretned ha elolvasna, foto magadrol, vagy nyomtass ki kozos fotot rolatok, szal ilyesmik:-)
De a krizantemot felejtsd el:-)
"csak vinni szeretnék neki valamit, csokit azt nem szeretnék vinni neki mert kicsit dagadt nem akarom hogy kövérebb legyen"
Ez jó. :D Nem vagy semmi. :'D
Ne vigyél randira ajándékot, inkább majd ha már jártok és te úgy gondolod.
Csak én vagyok ilyen érzelmi fogyatékos hogy lesz-rtam hogy nem kaptam ajándékot randin? Mire fel kap a nő ajándékot? :D Nincs szülinapom, nincs karácsony, alap esetben úgyis a férfi fizet, az bőven elég 'ajándék'. El is röhögném magam ha a pasi verset írna, origamit hajtogatna vagy rajzolna nekem első randira... gondolkozzatok már könyörgöm :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!