Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki? És hol találkozhatok velük?
aki: nem emos, nem napiscene, nem egy hülyep.csa, szeret inget hordani (nálam ez mutatja hogy nem "elvetemült"), de ugyanakkor el lehet vele járni néha kocsmába (kultúráltabb kocsmákra gondolok) is (na még most tisztázzuk hogy: nem kocsmatöltelékekről beszélek és nem olyanokról akik úgy füstölnek, mint a gyárkémény) bedobni egy sört, szeret kártyázni (pl:pokerezni), viszont nem punnyadt(pl: lehet vele bringázni)
eddig akárhány csajjal találkoztam és nem csak az ivóban csajoztam, egyikre se teljesült mind, max. egy-két dolog
A képzeletedben megtalálod...
Amúgy... póker? bicikli? és ha Mrs Igazi sakkozik, vagy úszik? Erre amúgy nem lehet mit mondani. Persze elmondhatjuk milyen helyeken lehet könnyen ismerkedni, de hogy pont ilyen lányt hol lehet találni...
Szerintem túl nagyok az elvárásaid! Te csak barátot akarsz!
Ha egy csaj majd igazán megtetszik és szeretni is fogod, ezek a dolgok már nem lesznek fontosak.
Inkább egy haveroddal csináljátok ezeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!