Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon el vagyok keseredve! Én egy tipikus "jófiu" vagyok, aki amugy helyes, aranyos, kedves és vidám és romantikus de midig kikosaraznaka nők, többnyire ganéládákkal vannak akik megalázzák őket! Miért jo ez nekik?
Figyelt kérdés
Mit csináljak,én már nem tudom....2010. márc. 29. 16:28
11/15 anonim válasza:
legyél "rosszfiú", de csak érzékkel. a papucs, nyálas, túl érzelgős pasikat semilyen csajszi sem szereti. viszont a tapló,mindenkivel köcsög pasikat sem.
viszont az egődból visszavehetnél..
16/L
12/15 anonim válasza:
Figyelj, hidd el, nincs veled semmi gond, egyszerűen túl rendes és normális vagy.
És igazából ezt én sem értem, de a csajoknak nem nagyon tetszenek az ilyen típusú srácok.
Egy nőnek az kell, hogy a srác mellett nőnek, és biztonságban érezze magát !
13/15 anonim válasza:
akkor én geczire elbaxtam egy kuva jó nőt a pitsába
14/15 anonim válasza:
hagyd el ezt a szardobálást és nőjj fel...
15/15 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Én viszont tökéletesen ismerem magamat!:-P"
A nőket viszont olyan pasik érdeklik, akik hibásak, legalább egy picit...
Próbálkozzál fiúk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!