Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randiznál innen, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randiznál innen, melyik megyében élővel csinálnád szívesen?

Figyelt kérdés
Jött már össze itt azonos megyéből randi? Értelemszerűen válaszhoz írd oda a megyédet is ahol élsz, korodat, nemedet is!
2016. febr. 3. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki néhány kilométernél távolabb lakna, vele nem hinném, hogy alakulna bármi is. Most komolyan, mi az élvezet abban, hogy az út hosszabb ideig tartana, mint amennyi időt együtt tudnánk tölteni?
2016. febr. 3. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak Pest megyeiekkel mentem randira innen. Így jött ki a lépés. Én nem ott lakom, 100-150 km-re voltak tőlem a randihelyszínek.

Igazából mindegy, hogy mennyi az annyi (Magyarországon belül), szívesen elutazok bárhova. Ha mindkettőnkben van hajlandóság a km-ek legyőzésére, benne is és bennem is, akkor nincs gond.

2016. febr. 3. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok, az agglomeráció belefér, amúgy szeretek utazni, de azért jó az, ha lehet spontán is programokat szervezni.

Randi még nem, de haverság más témakörből már lett.

24/F

2016. febr. 3. 19:52
 14/14 opened paradise ***** válasza:
Pestiekkel találkoztam innen. Exem 5 percre se lakott.
2016. febr. 3. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!