Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha egy lány egy diszkóban egyenesen azt mondaná a szemetekbe, hogy "Csak szexre kellesz! "?
Figyelt kérdés
Vagyis nem akar belétek szeretni, semmi romantika és miegymás, de külsőre tetszetek neki és jól esne neki, ha alkalmanként szexelhetne veletek, ha éppen kedve támad rá. Ilyenkor felhív titeket, ti pedig egyből akcióra készen várjátok a lányt.
Belemennétek vagy elutasítanátok a lány ajánlatát?
2016. jan. 31. 21:10
11/15 anonim válasza:
Miért ő lenne a gyakori legkanosabb embere? :D Az én vagyok.
13/15 anonim válasza:
Már utasítottam vissza ilyen ajánlatot... Egyszerűen nem így neveltek, nálam fontos a belső kapcsolat.
14/15 anonim válasza:
+ a libidóm sem indul be egy alkalmira...
15/15 anonim válasza:
Én is tértem már ki ilyen ajánlat elől. Ott kezdődött, hogy nem jött be. Belegondolva, ha jobban nézett volna ki valószínűleg komoly dolgot akkor sem csináltam volna vele. Nekem normális nő kell normális kapcsolatban. Ennek nem sok értéke van meg értelme, de egyszerűen nem gondolom azt, hogy mindenhova be kellene dugnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!