Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem fel a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a kiszemelt pasit? Hogy csináljam h összejöjjünk?

Figyelt kérdés

Már kb két hónapja ismerem,a legjobb barátom barátja és nagyon tetszik nekem.1 hétig együtt voltunk,elmentünk kirándulni ő én és a közös barát,meg az én barátnőm.Utána találkoztunk még kétszer és most a hétem is fogunk.Mit csináljak h rájöjjön h tetszik nekem?Semmi extra hely nem lesz csak elmegyünk sétálni valószínű,de ezt is én mondtam neki h talizzunk.

Lécci írjatok gyorsan!!

2010. márc. 28. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor vessen magára. Szerintem mondd meg neki nyíltan, ha azt nem fogja fel, hát akkor tehetetlen vagy.
2010. márc. 28. 20:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Jól van,összeszedem az összes bátorságom,hátha sikerül:)
2010. márc. 28. 20:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Jah és köszi a válaszokat!!:D
2010. márc. 28. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Pedig kénytelen leszel, ha már ő nem veszi észre...

mondanám, hogy kérjél tőle valami segítséget, aztán hálából hívd meg valahova - de nálatok már ez sem egyértelmű.

De most jön a nyár: voltatok már egymás közelében? Egy lenge ruhában, amikor jól érezheti az illatodat... az is elég hatásos tud ám lenni! De ne bikiniben legyél, az nem jó erre. Valami laza, hosszú ruha a legjobb.

2010. márc. 28. 23:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen h válaszoltál a kérdésemre.Megpróbálok mindent megtenni:)
2010. márc. 29. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

=)

Énis ugyan így voltam de én 15 éves vagyok ő meg 19 volt :D

és utalgattam rá és végül megmondtam neki h szeretem és h teccik. végül kiderült h énis tecek neki sőt belém is szeretett. szóval szerintem teis mondd meg neki őszintén és hidd el ha nemis jösz be neki de azért tuti fogja az őszinteséged díjazni(nemtudom másképp mondani)

sok sikert!(Y)

majd írdd mer mi lett =)

puszii =]

2010. márc. 30. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:

meg*

bocsi elírtam =)

2010. márc. 30. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Először is, öltözz minél vékonyabban.

Másodszor rázd a feneked minden lépésnél.

Harmadszor főzz neki valami finomat...

2010. márc. 30. 21:49
 19/20 anonim válasza:
Szerintem is.Ha van néla esélyed akkor egy probát megér hameg nem akkor nem szeret !
2010. márc. 31. 17:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Majd megpróbálok mindent úgy csinálni,ahogy mondtátok!És majd megírom h mi volt:)hátha bevállnak a tanácsok:)
2010. márc. 31. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!