Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy vmit rosszul csinálok és ezért nem merek csókolózni. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és még nem csókolóztam. akármikor meg akart csókolni egy srác akkor én elhúztam a fejem,mert nem tudom, hogy kell és ez nagyon zavar. Nem merem elmondani senkinek, hogy még nem csókolóztam és a fiúk sem értik, hogy mi ez. Azt hiszik nem tetszenek nekem. Légyszi írjátok le részletesen, hogy mit csináljak, mert a végén sosem fogok csókolózni....2010. márc. 28. 18:14
1/12 anonim válasza:
Ne húzd el a fejed, és élvezd. Többet nem tudok mondani:D
2/12 anonim válasza:
Ennyire béna nem lehetsz: legalább négyszer tökéletesen le lett írva itt.
Biztos ki is írta neked mind, mikor feltetted a kérdést.
Van valami okod rá, hogy ne olvasd el?
3/12 anonim válasza:
Jön magától, eltanulod tőle a technikát, sőt lehet meg is tanít. Remek dolog az, ne parázz, először mindenki bénázik.
4/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=cs%F3kol%F3z..
ezek között biztos találsz a kérdésedre választ
5/12 anonim válasza:
Nincs rá szabály,ne félj,nem fogod rosszul csinálni.Csukd be a szemed és jönni fog az érzés,hogy hogy kell.Abban a percben,amikor valakihez ennyire közel kerülsz,akkor úgysem tudsz gondolkodni,hiába is lenne egy koreográfia a fejedben,hogy hogy kell,akkor és ott úgyis csak átadod magad a pillanatnak és aszerint teszed majd.Ne görcsölj és emiatt ne "kergess el" senkit.Jól fogod csinálni,ne aggódj!!
6/12 anonim válasza:
Figyelj! Velem is ez volt 13 éves koromban, hogy nem mertem megtenni! Ezért szakított is velem egy lány(XD) De utána már nem görcsöltem és másnap megvolt az első csók! nem kell félni nagyon jó dolog próbáld ki!
7/12 anonim válasza:
hiába írunk neked bármit is mert mindenki máshogy csókol...csak ne parázz rá és hagyd hogy ő vezessen, aztán utánozd le amit ő csinál ennyi az egész :)
8/12 anonim válasza:
Figyi, én is úgy izgultam az első csók előtt h majdnem elájultamXD de aztán ment magától:D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Ez bizony már komplexussá alakult bennem. És ez már a ciki kategóriába tartozik tisztába vagyok vele és azért bosszant mert semmi nem görcsöltem még rá de erre nagyon. ezt a problémát a mostani barátommal sem tudtuk megoldani pedig4 hónapja vagyunk együtt. :S
2010. aug. 3. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!