Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó vicc lenne első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó vicc lenne első randira?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy a nők buknak a humoros pasikra.

Arra gondoltam,hogy mondom neki húzza meg az újjam,és amikor meghúzza,fingok egy nagyot.

Ez jó lesz?

2016. jan. 27. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A nők kedvelik a vicceket, a tréfát, tudod, a BRUHAHÁT! Mert mi férfiak imádjuk.
2016. jan. 27. 20:28
 12/18 Blade Bone ***** válasza:
100%

Ez viccesebb :D :D

"Egy romantikus vacsora után visszamentünk a barátom lakására. Három teljes percen keresztül voltam felül, amikor egy horrorisztikus, elnyújtott zaj érkezett a fenekem irányából. Ez nem az a pillanat volt, amikor ártatlan szex-hangnak hazudhattam volna valamit, ez egy nyilvánvalóan "túl sokat ettem" fing volt. Az ő reakciója valahol a horror és a pánik között volt, én pedig annyira szégyelltem magam, hogy a mellkasába fúrtam a fejem, és olyan intenzitással sírtam és röhögtem egyszerre, hogy bepisiltem, amíg még bennem volt. Erre pánikba esett, lelökött magáról, és miközben leestem az ágyról, bevertem a fejem az éjjeliszekrénybe. Bár kitaláltam volna ezt az egészet."

2016. jan. 27. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hol és mikor randiztok? Ezt látnom kell :D
2016. jan. 27. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#12: Nem rossz, de szerintem ez sokkal viccesebb:

"A helyszín egy régebben épült irodaház Budapesten, azokkal a békebeli, vékony lemezzel elválasztott, alul-felütt nyitott boxos wc-kkel. Csak beugrottam egy ismerősömhöz, de közben rámjött a szаrás, és hát kénytelen voltam elmenni. Maga a mellékhelység a halál fаsza mögé volt eldugva. alig találtam meg, és szerencsére teljesen üres volt. Kiválasztom a nekem tetsző fakkot (nem volt sok, csak kettő), szépen beülök, végzem a dolgom. Nemsokára hallom, hogy nyitódik az ajtó, majd hallom, és jön valaki éktelen cipőkopogással. Bevágja a másik fakk ajtaját, majd kajakra lebаssza az ülőkét a csészére. Na, gondoltam, most akkor meghúzom magam, mert ez egy állat mellettem. Nagy ruhasuhogás, majd csattanás, ahogy leül az ülőkére. Gyerekek, hirtelen két olyan fajanszrepesztő fingás jött mellőlem, hogy azt hittem, összedől az egész kóceráj... Komolyan elkezdtem félni. Halk nyögések jöttek a másik helyről, majd egy nagy csobbanás (a wc lefolyója középen ugye), majd újabb brutális fingások... Itt már menekülőre fogtam a dolgot, rekord sebességgel végeztem, rohantam kezet mosni. Közben hallom, hogy nyitódik a másik ajtó. És olyan elsőosztályú kis csinos kis csajszi jött elő, hogy ránéztem, és lemerevedtem. A legviccesebb az, hogy nem jött egyáltalán zavarba, sőt, ő törte meg a csendet, és vigyorogva mondta hogy "bocs, de foglalt volt az összes női, kénytelen voltam idejönni). Majd mintha mi sem történt volna, kezet mosott és szépen távozott... Én meg nem mertem hangosan röhögni, csak jóval később, amikor visszagondoltam a történtekre."

2016. jan. 27. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Legalább eredeti lennél...
2016. jan. 27. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
én is szeretném látni :D
2016. jan. 27. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:

szarj is be mellé, az még viccesebb lenne

tuti beléd esne egyből

2016. jan. 27. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
15 éves kor alatt lehet,vicces amúgy meg nem
2016. jan. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!