Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töltött farönk kérdése:
Mire gondolhat? Mire következtethetek?
Figyelt kérdés
Van egy nő aki eléggé vonz engem. Úgy tudom hogy nincs senkije. Ha személyesen ketesem a társaságát akkor úgy tűnik hogy érdeklem, a telefonszámát is megadta már de valahogy ha Facebookon keresem nem ír vissza. Látja de nem ír. Ismerjük egymást egy ideje de még csak egy hete kezdtem el járni utána. Mit gondolhat? Mire következtethetek? 23\ f2016. jan. 24. 21:52
1/7 anonim válasza:
Röviden tömören: sz**arik rád.
Bocsi...
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem szereti a facebookot. Nem egy ismerősöm van aki nem szeret ott válaszolni.
3/7 anonim válasza:
facebook ide vagy oda.
Ha tetszenél neki akkor válaszolna. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
Személyesen jól el tudtok beszélgetni?
5/7 A kérdező kommentje:
Személyesen igen.
2016. jan. 24. 22:17
6/7 A kérdező kommentje:
Meg azt nem értem hogy akkor a telefon számát miért adta meg? Lerázhatott volna. Nem értem
2016. jan. 24. 22:19
7/7 anonim válasza:
Akkor csak az lesz a baj,hogy nem szeret írni.. Vagy személyesen/telefonon kérdezd meg,hogy miért nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!