Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít randinak? Mikortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít randinak? Mikortól szemezés? Miből veszed észre, hogy tetszel neki?

Figyelt kérdés
Le lehet fikázni, hogy úúú te gyökér miket nem tudsz..meg stb.. de most komolyan..olyanokat mondanak randinak ami szerintem nem is az..meg szemezés, mert 5 ásodpercig néztél a másik szemébe...jujj...Szóval szerintetek?
2010. márc. 28. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Randi: Egy fiú és egy lány (általában:D) megbeszélnek egy találkozót,ahol csak ketten vannak,és fő céljuk,hogy jobban megismerjék egymást.

Szemezés: Ha egy fiú és egy lány,gyakran összenéznek.

És általában abból veszem észre,hogy bejövök neki,hogy:

-próbál ott lenni,ahol én

-valami apró ürüggyel oda jön hozzám beszélni

-elpirul,mosolyog :)

2010. márc. 28. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Te jó ég, ez az átkozott digitalizált világ... Most komolyan azt vártad, hogy mondjunk egy számot, hogy hány egymás szemébe nézés számít szemezésnek, meg hogy hol a randi és a nemrandi határa?
2010. márc. 28. 11:47
 3/3 A kérdező kommentje:

nnaade kérem..azért ne átkozd a digitalizált világot, mert te is itt biggyeszted magad :P szval...

Nem nem azt vártam, mivel írtam is, hogy 5 másodperc egymás szemébe nézés az már huuu de nagy dolog..sokan így gondolják..én nem.. És köszi az első válaszolónak, pont ilyenre vártam.

2010. márc. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!