Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy a férfi jóképű legyen?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 14:30
21/27 anonim válasza:
Legalább legyen olyan jóképű mint én. Azért egész fontos, mert hát először mindenki a külsőt látja
22/27 anonim válasza:
A szép belső megszépíti a külsőt. Aztán már automatikusan találunk valami szépet az arcán is. Egy pimasz mosolyt, egy huncut tekintetet.
Annak persze könnyebb a dolga akinek szép szimmetrikus arca van. De ez teljeséggel relatív. Kinek mi számít jóképűnek.
23/27 anonim válasza:
Igen.
De az, hogy kinek mi a jóképű, egyéni. A húgommal 3 év van csak köztünk, soha nem tetszett még sztárok közül sem ugyanaz.
Akiket ő szexisnek vagy jóképűnek lát, hát nem tudom megérteni.
24/27 anonim válasza:
Ízlés függő a jóképűség! Nekem pl ezek a modell fiúcskák nem igen jönnek be! Akire azt mondom, hogy kívül - belül tetszik, az Számomra jóképű is. Akár" Katalógusba illő" - akár nem! :D
25/27 anonim válasza:
Jaas és hozzá tenném, hogy aki belül vonz, annak a külseje is tetszeni fog. Illetve, kisugárzik a személyisége!
26/27 anonim válasza:
csak annyira ,hogy nekem tetszen
27/27 anonim válasza:
Számomra fontos. Sokan álszenteskednek hogy "jaj csak a belső a fontos" de közbe ugyanúgy lepattintják a gnómképű rusnya embereket és nem kívánnák vele a szexet, de még azt sem hogy megérintsék.
Az már más kérdés, hogy kinek fontos CSAK a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!