Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy nem tudok randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem tudok randizni?

Figyelt kérdés
Volt már barátnőm, de az az igazság, hogy vele sokáig barátok voltunk és anélkül jöttem össze vele, hogy randiztunk volna. Viszont most, hogy szakítottunk, elhívtam egy lányt és nem érzem azt, hogy teljesen jó lett volna. Voltak pillanatok, amikor nagyon jól elbeszélgettünk, de a végére csupán egy pici dologban nem egyezett a véleményünk, vagy pontosabban én mondtam el valamivel kapcsolatban a véleményem, ami szerintem nem nagyon tetszett neki és bár én próbáltam vele beszélgetni ezután, de nem nagyon jött össze.pedig nagyon nagyon tetszik, és sok közös is van bennünk! Az a baj, hogy soha életemben nem randiztam és férfi létemre nem is nagyon merek kezdeményezni. Ő volt talán az első lány, akivel úgy randiztam, hogy nem tudok róla kb semmit. Van még esélyem nála? Pls help. Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok!!! 26 f

2016. jan. 22. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte vele,hogy neked új dolog ez a randizgatás :) Ha nem érti meg akkor nem magadba kell keresni már a hibát.
2016. jan. 22. 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát randin sose hangoztass erőteljes véleményt. Ne azt mondd hogy utálasz valamit, mert ha ő éppen szereti, akkor azzal megbánthatod. Mondd helyette inkább azt, hogy nem annyira szereted. Első randin megosztó témákról ne beszélj, mert ha ő épp ellentétes véleményen van, akkor egyből bukta, hiába működhetne különben.

Persze ha valami kapcsolati dologban nem egyezik a véleményetek, az jó, ha már az elején kiderül, különben csak pazarolnátok egymás idejét.

2016. jan. 23. 12:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyen kérdéseket első alkalommal nem hozok fel, mint politika vagy egyéb, ami nagyon megosztó tud lenni. Csupán arról van szó, hogy a lány több évvel fiatalabb nálam és ugyanaz lesz a szakmája, mint nekem és csupán annyit mondtam neki, hogy az, ahogyan ő elképzelte ezt az egészet az nem úgy van, ahogy most gondolja. Természetesen leszögeztem, hogy ez csupán egy vélemèny.
2016. jan. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!