Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez változni a jövőben?
Figyelt kérdés
Volt egy komoly barátnőm, akivel több mint másfél évig voltam együtt. Nagyon szerelmes voltam. Viszont másfél év után szakított velem. Ez majdnem két éve történt. Azóta sok barátnőm volt, egyiket se tudtam szeretni, minddel én szakítottam, sokat meg is csaltam, átvertem, nem tudok bízni egy lányban sem. Csak játszadozok velük, aztán eldobom őket. A legcsúnyább benne, hogy még élvezem is és az első után már lelkiismeret furdalásom sem volt. Persze tudom, hogy ez így nincs rendben. Meg fog ez idővel változni bennem vagy ilyen maradok? Egyelőre nem érzem azt, hogy tudnék bárkit is úgy szeretni, mint akkor őt. 21/f2016. jan. 20. 00:34
1/3 anonim 

válasza:

És azért, mert őket nem szereted úgy, miért kell őket bántani, átverni?
Rajtad áll, hogy változik-e, tudtommal nem kényszerít senki arra, hogy így viselkedj.
2/3 Noblesse Oblige 

válasza:

A többi lányt azért büntetted, mert egy elhagyott.
Nos, ha már elég véráldozatot szedtél, lenyugodott az egod, akkor szembenézhetnél magaddal, és megkereshetnéd magadban az emberi akaratot. Feltéve ha megvan.
Szerelmek jönnek, mennek. Lesznek mélyebbek és kevésbé mélyebbek, lesz amelyik fájni fog és ami szebbé teszi az életed, de nem másokon verd le a saját életed fájdalmát!
Ez az egész szitu azért alakult ki, mert elhagytad magad. Ha kikaparod magad az önsajnálat mocsarából végre akkor majd változni fog minden. Viszont a jó tündért kár várni, mert elment szabadságra...
3/3 Mumusan 

válasza:

Én megfogadnám az utolsó válaszát. De nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!