Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagényabb, testesebb lányokkal, miért könnyebb ágybabújni?
Figyelt kérdés
Ezek a lányok tök közvetlenek, el lehet velük beszélgetni, hülyéskedni, szeretnek enni-inni. Viszont egy gond van velük, szerintem nagyon könnyű vérűek. kb nem tudok olyat mondani, hogyha a második találkozáson filmnézésre hívtam őket át, ne lett volna brutál szex! tabuk nélkül. ezzel csak egy gond van, hogy ez a státusq mindig fenn áll. Volt egy ilyen laza kapcsim, még anno a Zöld pardonban ismerkedtünk meg. MOndja a lány lejössz este, mondtam fáradt vok nem. ok mondja, másnap átjött, volt minden... 2 nap megkérdi lejössz. Mondtam nincs kedvem. de titokban lementem, hát 3 sráccal láttam smárolni, gondolom mi lett az est vége. Na ez a baj, a vagány kicsit dundibb lányokkal. Állandó fejfájás :)2016. jan. 19. 21:58
11/12 anonim válasza:
Én is a ducibb kategóriába tartozom, de: ha nem lenne párom eszembe se jutna egyéjszakásokba belemenni. Így hogy van párom, amikor ő szeretne és nekem sincs női bajom, akkor benne vagyok. De vannak dolgok amiket nem vagyok hajlandó megcsinálni - itt kijön, hogy nem a testalkattól függ az, hogy ki mit enged és ki megy az éjszakába, hanem a beállítottságától, a felfogásától és az értékrendjétől.
12/12 anonim válasza:
Pont,hogy ebbe a kategóriába tartozok,mégsem vagyok benne mindenben.Csak kapcsolaton kívül vagyok benne alkalmikban,akkor is azzal,akinek viszont tetszem.Ez valakire igaz,valakire nem.Ez kb. olyan sztereotípia,hogy a vékony nők frigidek,pedig ez se mindenkire igaz közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!