Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lehet egy pappal randizni?
Ha római katolikus pap lebukik, az állásával játszik.
Görög katolikus papok házasodhatnak, de tudtommal csak felszentelés előtt. Van ilyen a rokonságunkban.
Biztos, hogy randi? Nem arról van szó mindössze,hogy csak nagyon elkötelezetten végzi a munkáját?
Láttam én már nem egy római katolikus papot látszólag bizalmas viszonyban nővel/nőkkel. Kiderült, hogy csak vigasztalta őket szomorúságukban.
Az emberi kapcsolatok annyira sokrétűek lehetnek, hogy a látszat sokszor csal. Nem minden annyira fekete-fehér...
12
Miről beszélsz ember? Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy feltételes kérdés.
milyen lehet = milyen lenne
Hát ha megtörténik a lehetetlen és összejön a randi,akkor biztosan nagyon izgalmas lehet,hisz ez tiltott gyümölcs kaliber. ( Ezért epekednek a tanárokért a diáklányok,az orvosukért a páciensek stb.)
De kétlem,hogy belemenne.
Vallásosak,aki a mai világban papnak áll az meg pláne!
Én speciel nagyon élvezném :D a gonosz kisértő szerepet is kipróbálnám.Meg egy titkos kapcsolat..huuhh.
Plusz az is élvezet,hogy valakit tényleg "levadász" az ember.Na most egy pap igazi préda.
(Ne pontozzatok le légyszi,csak elfantáziáltam)
15
Nem olvastad a 10-es intelmét? :)
Én már randiztam református pappal.
Nagyon ciki volt. Sokat beszélgettünk, interneten. Helyes, fiatal. Tökéletes volt. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Meg is történt, elején nagyon rendes volt. Pénteki nap volt, említettem, hogy vasárnap a barátokkal megyünk strandra mi lenne ha ő is eljönne velem. Azt mondta, szívesen eljönne de ő vasárnap dolgozik de 2 óra alatt meg van az egész. Mondta, ha van kedvem el is kísérhetem és együtt mehetünk. Beleegyeztem, nem tudtam mi a munkája. Mikor mentem hazafelé, kérdezte, hogy vasárnap jöjjön értem vagy elmegyek egyedül. Mondtam, hogy mondja a címet és odamegyek. Elmondja a címet, mondta hogy biztos látni fogom mert egy nagy templom az és mosolygott. Viccesen mondtam neki, hogy én oda be nem teszem a lábam mert én a küszöbön elégnék. Ő már akkor nem nevetett. Komoly fejjel mondta, hogy ő tényleg ott dolgozik mert ő pap. Vasárnap már nem jött a templomba. Nem is beszéltünk többet.
A reformátusok nősülhetnek...
De ha valaki nem vallásos - és pont ezért kerüli a hivatásos lelkészeket - akkor persze más a helyzet.
#16-os,de olvastam és jót nevettem rajta.
Na de úgy tartja a mondás,hogy a pokolban több az ismerős.Nem bánnám :D egy pap skalpért megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!