Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki pék árus lánynak hogy tetszik? Mivel kelthetem felé magamra a figyelmét?
Van nálunk egy pék árus lány ki nagyon tetszik olyan 20 év körüli lehet milyen szöveggel kőzelegyek felé? mIT MONDJAK NEKI?
20f
nemet és kort írjatok
A helyzetnek kell adnia, hogy miről tudtoki beszélni. De esetleg jegyezd meg, hogy valamije milyen jól áll, aztán legközelebb is, és aztán idővel mindig emlékezni fog rád, és ismerősök lesztek. Utána el is hívhatod valahova.
nem és kor
Vagy ha illik a stílusodhoz (nm jön le túl nyálasan), akkor mondhatod neki h azért vásárolsz itt szívesen, mert ő adja a péksütit/kenyeret stb. A lényeg h moslyogj mellé, ne nyomulj. Lehet elég ha ennyit megjegyzel elsőre, és mosolyogva továbbálsz, aztán a többit legközelebb, azt úgyis látod már rajta, hogy szimpatikus vagy-e. Amúgy az nagyjából jó amit az előttem szóló írt.
+ "nem és kor" ezen besírtam XD (25F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!