Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » írtok ilyen vicces csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

írtok ilyen vicces csajozós szövegeket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 08:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
hello, szija vagyok
2010. márc. 27. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Azt írod, hogy ilyen szövegeket. Milyeneket? Tanulj meg fogalmazni, aztán csajozz. Ezek meg nem viccesek, hanem bugyuták, max. arra jó, hogy kiröhögjön a lány. Akinél meg ez bejön, hát...
2010. márc. 27. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked meg mibajod ?

Sztem ezek jók és már beis futottál nála ha értékeli a humort. Nemértelek mindenki jópofákat ír ide temeg oltogatod őket ha olyan nagyon jól megy irj le nekünk egy történetet amibe olyan nagyot hoditottál ... majd még visszanézek kiváncsi vagyok rá!

2010. jún. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!