Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha tetszik nektek egy srác, oda mertek menni hozzá?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk nem is ismeritek egymást, soha nem beszéltetek még.

Mert én ezt nem merem megtenni, de itt mindig olyanokat írnak tanácsnak, hogy "menj oda hozzá, köszönj neki...".

Ti szoktatok ilyet?

2010. márc. 26. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
persze, simán :)
2010. márc. 26. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:

persze:D

amúgy mitől félsz, nem harap..:D?

2010. márc. 26. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát sajnos é sem merek odamenni, inkább csak szemezni vele, az jöhet. :))

Ha neki is tetszik a dolog, akkor remélhetőleg odajön. :)

2010. márc. 26. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:

sose, nagyon félénk vagyok

inkább meghalnék mint remegő lábbal, hanggal odaálljak

2010. márc. 26. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:

uh..nekem most nagyon bejön egy srác, meg (remélem) szerintem én is neki,folyton szemezünk, mindig mosolyog, ha meglát..

Egy helyen voltunk..ők csocsóztak a haverjával, én meg egyik ismerősömmel dumáltam. És odamentem,és mondtam hogy beszállhatok? Ő meg rámnézett, mondta, hogy persze..és csomót játszottunk...ez azért, nagy bátorság volt tőlem..mert általában csk szendén mosolygok, és rá sem merek, nézni,de most elég merész vagyok :D remélem lesz belőlünk valami:)<3

2010. márc. 26. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Én sem merek odamenni :( Sajnos félek az elutasítástól, azaz, hogy olyan égő, ha én nem jövök be neki, és elhajt...
2010. márc. 26. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert konzervatív vagyok ilyen téren, tehát a srác tegye meg az első lépést. 27L
2010. márc. 26. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Én odamegyek hozzá, ha nagyon bejön. Mit veszthetek?!
2010. márc. 26. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm azt szokta csinálni, hogy ha nagyon bejön neki valaki akkor felírja egy cetlire a telefonszámát, (esetleg a nevét is) és mikor elmegy a kiszelmelt mellett, akkor odaadja neki azzal a dumával, hogy bocsi, de elejtettél valamit, és ..rákacsint, vagy csak mosolyog...:D:D kreatív:D
2010. márc. 26. 22:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy nem is az, hogy én esetleg nem fogok tetszeni neki, és hogy összetöri a szívem, meg ilyenek, hanem az, hogy utána majd minden nap látom a buszon, és egy kissé gáz szerintem ez így.
2010. márc. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!