Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tényleg érdeklem?
Nagyon sok barátnője volt már..
Van valami jele hogy én tényleg érdeklem e vagy szórakozik velem is?
Gondolom most azt hiszed, te lennél az, aki megszelídítené a férfiállatot, aki bármelyik nőt megkaphatná, de te majd ráébreszted, hogy te több vagy annál, te többet érsz a többi csajnál, és a hatásodra felhagy a nőcsábász életmódjával, mivel nem lesz jobb számára annál, hogy veled lehet, hisz tőled mindent megkap majd, egy nőre sem fog tudni többé ránézni melletted...
Elárulom, előtted a többi csaj is mind ezt gondolta önmagáról. És látod, hol vannak most.
tényleg így gondoltam.
köszi hogy ennyire őszintén leírtad.
Még az is lehet, hogy érdekled komolyan, de egy ilyen férfi nem vàltozik akkor sem.
Nekem is van ilyen ismerősöm, most is bele van esve egy lányba egy éve áhítozik utána, de 1 év alatt hat barátnője volt. Biztos vagyok benne, hogy ezt a lányt is csalná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!