Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hosszú távon a találkozásokat, hogy lehet megoldani, ha a srác messze lakik (nincs autója)?
Megismerkedtem egy sráccal. Nekem szimpatikus nagyon,neki is én.Több randink is lesz valószínű.
Viszont kb 2 órányira lakik tömegközlekedve.
Nem tudom ez hosszú távon mennyire lenne befolyással a kapcsolatunkra. Később nyilván én is mennék,nem neki kéne leutazni hozzám állandóan. Csak ha kettesbe akarunk lenni akkor hát nálunk annyira nem megoldott sajnos.Így hozzá kell menni,ami nem baj,mert saját lakása van. Csak nekem van egy kutyám,plusz dolgozok szóval max hétvégente tudnék menni hozzá.
Oda költözést említette,de ha összejönnénk akkor is max fél-1 év múlva költöznék hozzá.Nem vagyok olyan fajta,hogy rögtön oda költözök,csak hogy meneküljek itthonról.
Tapasztalatlan vagyok ilyenben,mert akikkel eddig jártam srácok vagy volt kocsijuk,vagy közel laktak. De 2 óra út azért nem kevés :/
Igen, én már gondoltam rá,hogy Pesten találkozunk csinálunk progikat és akkor kb neki is ugyan annyi haza meg nekem is :)
Mert tudom,hogy elsőn randin is fél 12-re ért a városomba, fél 3-as busszal ment el,mert mondta mire haza ér sok idő. 3-4 órákat tuti együtt fogunk tölteni,szerintem ez a minimum :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!