Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit jelent, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent, ha egy fiú azt mondja az első beszélgetésünkkor (msn-en), hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
Kicsit felületesnek érzem ezt a szeretleket, valóban komolyan gondolhatja??
2010. márc. 26. 18:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy túl érzelgős lenne, sőt biztos, hogy nem az a típusú, ez megnyilvánul sok mindenben, de azért köszi a választ. :)
2010. márc. 26. 18:36
 12/28 anonim ***** válasza:
eszed mint 3 pár diónak utolsó kommentelő :D , azért mert tetszik egy lány meg mittudomén barátja vagyok attól nem írom bele minden 2. mondatomba.
2010. márc. 26. 18:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy meg már járni is akarna velem, meg mondja, hogy reméli, minél hamarabb igent mondok neki, nem hiszem ,hogy csupán barátot szeretne. Csak a szeretleket úgy nem értem, mert , hogy élőben sokat nem beszéltünk az biztos, msn-en meg ez a szeretlek érdekesen jön ki, van mikor nem is az a téma, csak úgy beírja.
2010. márc. 26. 18:40
 14/28 anonim ***** válasza:

a helyes válasz: KAMU!!!

hülyít!

2010. márc. 26. 18:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát erre én is gondoltam, biztosan nem fogok csak így belemenni, hogy járjunk, bár suliba is mindig találkozni akar velem szünetekbe, meg hasonlók..tehát valamennyire biztosan érdeklem, nem hiszem ,hogy csak hülyíteni akar, bár elképzelhető :/
2010. márc. 26. 18:56
 16/28 anonim ***** válasza:
mindenki esze mint NÉGY pár diónak:D:D csak a nunikádra pályázik
2010. márc. 26. 19:21
 17/28 A kérdező kommentje:

kösz te kis dió, nem hiszem, hogy szükség van a diós válaszokra -.-

de lehet, hogy a válaszodban van igazság utolsó!

és nem kell hülyének' nézni. :)

2010. márc. 26. 19:24
 18/28 anonim ***** válasza:
Annyi eszetek van mint ÖT pár diónak :D , amúgy ha a nunikádra pályázik és te is benne lennél akkor mi a gond?:D
2010. márc. 26. 19:30
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem tetszik a fiú, úgy meg hát..:/
2010. márc. 26. 19:34
 20/28 anonim ***** válasza:
akkor meg annyi eszetek van mint HAT pár diónak :D , akkor miért nem mondod meg neki hogy álljon le? :D vagy vmi? vagy tiltsd le :D vagy mondd azt a TIPIKus LÁNY szöveget hogy LEGYÜNK inkább csak barátok :D , vagy mondd azt hogy van barátod :D
2010. márc. 26. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!