Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik az, hogy egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy egy férfinek nincs egy nőre ideje bármilyen okból is?

Figyelt kérdés

Egy nap 24 órából áll.

Szerintem, ha valaki érdekel nincs olyan, hogy nem foglalkozol vele.

2016. jan. 8. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyire nincs rád ideje?

Nekem is kevés a 24 óra,de egy órát azért szoktam szakítani.

2016. jan. 8. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Azzal nem foglalkozunk aki nem erdekel.

Te se beszelsz olyannak aki nem erdekel.

2016. jan. 8. 13:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, napokig írt, csak aztán most eltűnt pár napra, majd előkerült és azt mondta, hogy értsem meg Ő nem mindig elérhető. Nekem gyanús.
2016. jan. 8. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Van, hogy minden összejön. Volt olyan időszak nekem és barátom életében is, hogy annyit dolgoztunk, hogy amellett alig volt idő, mindeközben beteg szülőt ápoltunk, orvosi vizsgálatra jártunk, eseményt szerveztünk, stb stb és szó szerint nem volt időnk semmire, akár 1-2 hétig. De utána mindig találtunk módot, hogy együtt legyünk. Ha túl gyakori, és láthatóan nincs rá oka, akkor csak nem érdekled.
2016. jan. 8. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezted már miért nincs ideje?
2016. jan. 8. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
bemegyek a melóhelyemre reggel 6kor és hazajövök este 20:00 kor, emellett hogy legyen időm egy bnőre?
2016. jan. 8. 16:53
 7/9 Titusztitusz ***** válasza:
Ilyen eset csak akkor van, ha az ürgét valójában nem is érdekli a nő...
2016. jan. 8. 17:29
 8/9 A kérdező kommentje:

5. azért mert riportokra, fotózásokra, versenyekre, edzésekre jár (tart is)

akinek nincs ideje, minek akar kapcsolatot?

2016. jan. 9. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Tehát nem mondvacsinált ürügyekkel hozakodik elő.

Még ha nincs is elég ideje valakinek,akkor is jó érzés szeretni,és szeretve lenni.

Ha úgy gondolod nem akarod,vagy nem tudod támogatni,akkor ne legyél vele,ha meg szereted akkor próbáld megbeszélni vele mit érzel.

2016. jan. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!