Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod taszítónak a "kusza" fogsort?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, ápolt, ép, szép fehér fogaim vannak, nem hiányzik egy sem. Viszont sajnos elöl feltorlódtak helyhiány miatt a fogaim, és így főleg felül rendezetlenül állnak. Az az igazság, h engem eléggé zavar a dolog. Gondolkodom fogszabályzáson, voltam is már egy-két helyen Budapesten. Ahány orvosnál voltam, annyiféle "tervvel" álltak elő a fogaim szabályozására, volt, aki felülről akart két fogat húzni, volt, aki alulról, de olyan is volt, aki rögtön négy fogat is kivett volna. Az egyik orvos pedig pluszban azzal állt elő, h szerinte le kellene reszelni az egyik szemfogamat is. Jelenleg egészségesek a fogaim, és félek/sajnálok kihúzatni egyet is, attól is félek, h ha elkezdik mozgatni a fogaimat, akkor meggyengülnek és kihullanak. Az sem túl biztató, h eddig nem találtam két olyan orvost, aki ugyanazt mondta volna. Szeretnék szép fogakat, de nem tudom, h megéri-e. Ti mit gondoltok erről?2016. jan. 6. 23:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, mindet felpontoztam! Nincsenek szörnyen aszimmetrikus, kusza fogaim, de mégis csúnyának tartom, elgondolkodom egy fogszabályzón.
2016. jan. 25. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!