Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, találkoznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, találkoznátok egy olyan fiúval, aki randi után 2 hónappal keres meg újra?

Figyelt kérdés
3x randiztam vele még 2 hónapja, aztán egyik napról a másikra nem keresett, most meg egyszer csak felbukkant és nem tudom mire vélni.
2016. jan. 6. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Eléggé félvállról venném az egészet,ha akar valamit,teperjen.Ha még egyáltalán érdekelne az illető.Azért 2 hónap elég hosszú idő.De mondjuk rá is kérdezhetsz nála...lehet,hogy arra várt,hogy te keresd(azért 3 randi után már illik a nőnek is lépnie valamit).
2016. jan. 6. 23:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Én léptem felé, kerestem, csak a találkozás nem jött össze aztán. Most meg gyanítom, hogy csak azért keresett meg, mert mással nem sikerült neki.
2016. jan. 6. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit várt, akkor valószínűleg akadt egy jobb lehetősége közben, de az sem jött össze. Szóval újra bepróbálkozik nálad "jó lesz a szamár is" alapon.
2016. jan. 6. 23:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam. Úgyhogy most az lenne a helyes, ha nem találkoznék vele.
2016. jan. 6. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt javasolnám. De rákérdeznék már csak úgy kíváncsiságból is, hogy miért tűnt így el - vajon milyen gyenge hazugsággal lép elő.
2016. jan. 6. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
"egyik napról a másikra nem keresett"-ha ilyen gerinctelenséget megenged magának már a kapcsolat elején, akkor ez később ismétlődni fog többszörösen.
2016. jan. 7. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam volt ilyen, én elküldtem a fenébe.
2016. jan. 7. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha 3* randizott Veled akkor nem vagy érdektelen számára....tudni kéne az okot, hogy miért nem keresett többet. Azt írtad, hogy Te próbáltad keresni....és ez miért nem sikerült? Letagadta magát? Nem vette fel a telefont?

Nem történt valami olyan incidens ami miatt elbizonytalanodott? Nem volt másik pasi a dologban?

Szerintem abban semmi kivetni való nincs ha közben megpróbálja másik leányzóval, de akkor ne hitegessen Téged, hanem zárja le a dolgokat őszintén és egyenesen!!!

37F

2016. jan. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!