Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki teszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki teszik, de hogy közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy lány aki tetszik iwiw szeretnék egy levelet írni neki, de semmi jó nem jut eszembe.

Nekem előben jobban megy az ismerkedés mint így levélben.

Valami olyan kellene amire felfigyel és válaszol is rá.

Köszi a válaszokat előre is!

2010. márc. 25. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha élőben jobban megy, akkor miért nem teszed élőben?
2010. márc. 25. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert ahhoz előbb megkéne beszélniük valamit iwiwen nem ? :D
2010. márc. 25. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Odamegy, köszön, ismerkedik, nem kell ehez iwiw basszus. Anélkül is fennmaradt az emberiség:D
2010. márc. 25. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értitek? :D IWIW-en jön be neki a csaj ... Hogy találkozhatna vele ha előbb nem ír neki valami szépet??? :D
2010. márc. 25. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor írja neki ezt: "GYÉMÁNT! BUNDA! BMW! (erre garantáltan felfigyel) CSAK NÁLAM 90%OS LEÉRTÉKELÉSSEL! (erre garantáltan válaszol)".
2010. márc. 25. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Valami értelmes válaszokat vártam volna.

És előbb iwiw kellene írnom neki mert nem egy városban sem vagyunk és élőben ezért nem tudok találkozni vele addig..

2010. márc. 25. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, jó poén volt, nagyon tetszett. adok érte 10 pontot a 10-es skálámon.

amúgy sajnálom szegény kérdezőt, mert tényleg elég fogyatékos válaszok érkeztek.

szerintem a legkézenfekvőbb az az, hogy megírod neki,hogy nagyon tetszik neked,s szeretnéd megismerni, persze ha nincs ellenedre. valami ilyesmit

2010. márc. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!