Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akarom elveszíteni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elveszíteni, de többet szeretnék tőle, hogyan?

Figyelt kérdés
huszonévesek vagyunk, én a lány. Már nagyon régóta fűzőgetett a férfi, aztán randizunk, de mivel mindketten sokat dolgozunk, hetkoznap o utazik ezert keveseket talalkoztunk. Es talan en egybol el is rontottam azzal, hogy nyomultam, az elso randi utan en itam es irtam es en hivtam randira. De aztan visszafogtam magam..nem volt szex egyből, de keveset beszélgettünk, minden alkalommal megtudunk kicsit többet egymásról, de ez már 2 hónapja tart. Lehet ha jol alakul, ha en nem rontom el..es tudom, hogy szereti a szabadsagat a baratait. Hisztizni nem akarok vagy kovetelozni, es azonban el is kell doljon, hogy mi lesz... de hogy adhatnam tudtara, hogy el ne jesszem?
2016. jan. 2. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Manapsag sztem nem csak a ferfi kezdemenyzhet. Attol,hogy rairtal meg nem rontottad el. Hisz azota is keres nem? Sok a munkatok van azt irod.Turelem. Haladatok csak nem rohamleptekbe. Lassan meg kell torteni az elsonek;)
2016. jan. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!