Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket is zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha a párotok nem hozná nyilvánosságra a kapcsolatot, ha egyszer azt mondja, hogy nagyon komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Itt valami nem tiszta a pasi körül.

Mióta vagytok együtt?

2015. dec. 30. 22:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Lassan 1,5 hónapja vagyunk együtt, előtte neten beszélgettünk hetekig
2015. dec. 30. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát az még semmi :) Azt hittem, minimum fél éve.
2015. dec. 30. 22:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaj ne már. Az, hogy nem facebookon éli az életét, semmit nem jelent. Nekem pl. fontos az, hogy nem szeretem beavatni az idegeneket az életembe. Mikor a barátom kérdezte, hogy kirakjuk-e, facere, hogy járunk, mondtam, hogy inkább ne. Soha nem rakok fel képeket magamról, így nyilván közös kép sem lesz. Ha a másiknak nagyon fontosak lennének ezek a dolgok, akkor persze belemennék(bár nem hiszem, hogy hosszú távon jól kijönnék egy olyan emberrel, akiknek ezek a dolgok sokat számítanak), de magamtól eszembe nem jut facen bármilyen szinten is jelezni, hogy barátom van.

Ha ennyire nem bízol benne, akkor kár erőltetni ezt a kapcsolatot.

2015. dec. 31. 01:58
 15/19 anonim ***** válasza:

A családnak azért nem az első 3 nap után mutatod meg a csajt. Az, hogy bajnak érzed, hogy fácsén nincs közös képetek meg hogy nincs bejelölve hogy ti egy pár lennétek az a kapcsolati kultúrád szegénységéről ad bizonyosságot. :)

-jegyben járó-22/L

2016. jan. 3. 11:01
 16/19 anonim ***** válasza:

én szóba hoznám.

nálam amikor hasonló volt, akkor igen hamar kiderült, h nem csak ketten vagyunk a kapcsolatban...

2016. jan. 3. 17:41
 17/19 Kamu Kaze válasza:
Ha egyszer a férjét zavarhatja a kapcsolatunk, miért hozza nyilvánosságra? :)
2016. jan. 5. 10:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi "hivatalosan" 8 hónapja vagyunk együtt, de még mindig nem rakta ki, hogy kapcsolatban velem. Zavar, mert a barátai az én posztjaimból tudták meg, hogy vagyok.Nem tudom, kirakja-e valaha, nem hozom szóba, vagy azt várja-e, hogy az exe felbukkanjon.
2016. jan. 7. 19:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek!

Most hoztam szóba neki, és kb.kézzel-lábbal tiltakozott ellene, mindenféle okra hivatkozva...mindeközben azért szerelmet vallott, szóval valami nagyon nem stimmel nála.

2016. jan. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!