Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha a párotok nem hozná nyilvánosságra a kapcsolatot, ha egyszer azt mondja, hogy nagyon komolyan gondolja?
Itt valami nem tiszta a pasi körül.
Mióta vagytok együtt?
Jaj ne már. Az, hogy nem facebookon éli az életét, semmit nem jelent. Nekem pl. fontos az, hogy nem szeretem beavatni az idegeneket az életembe. Mikor a barátom kérdezte, hogy kirakjuk-e, facere, hogy járunk, mondtam, hogy inkább ne. Soha nem rakok fel képeket magamról, így nyilván közös kép sem lesz. Ha a másiknak nagyon fontosak lennének ezek a dolgok, akkor persze belemennék(bár nem hiszem, hogy hosszú távon jól kijönnék egy olyan emberrel, akiknek ezek a dolgok sokat számítanak), de magamtól eszembe nem jut facen bármilyen szinten is jelezni, hogy barátom van.
Ha ennyire nem bízol benne, akkor kár erőltetni ezt a kapcsolatot.
A családnak azért nem az első 3 nap után mutatod meg a csajt. Az, hogy bajnak érzed, hogy fácsén nincs közös képetek meg hogy nincs bejelölve hogy ti egy pár lennétek az a kapcsolati kultúrád szegénységéről ad bizonyosságot. :)
-jegyben járó-22/L
én szóba hoznám.
nálam amikor hasonló volt, akkor igen hamar kiderült, h nem csak ketten vagyunk a kapcsolatban...
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Most hoztam szóba neki, és kb.kézzel-lábbal tiltakozott ellene, mindenféle okra hivatkozva...mindeközben azért szerelmet vallott, szóval valami nagyon nem stimmel nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!