Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tartjátok elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok elfogadhatónak a szexet az első randin?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 12:20
 1/10 Interferencia ***** válasza:
Nem az én műfajom.
2015. dec. 29. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Amennyiben fizetett "randi" teljes mértékben elfogadható.
2015. dec. 29. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem tartom elfogadottnak. Nekem az 5-6 alkalom után lenne az ideális, pedig férfi vagyok. Csak hogy rácáfoljak már a híres férfi mentalitásra.
2015. dec. 29. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Nőként én úgy vagyok vele, hogy ha mindkét fél akarja, kívánják egymást, benne vannak, akkor én simán elfogadhatónak tartom. Nem ezen múlik egy kapcsolat jövője. Mondjuk, én az első randin átlagban ténylegesen először vagy másodszor látom az embert, az még korai nekem is, én olyan 3. randi környékén feküdtem le eddig mindenkivel. De ha a jövőben netalán úgy alakulna, hogy egyedülállóvá válnék, akkor nem problémáznék ilyesmin. A szex jó dolog, élvezni kell, nem azon agyalni, hogy a világ valamely sarkában élő emberke szerint ez egy elítélendő dolog.
2015. dec. 29. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa
2015. dec. 29. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy az első randi előtt mennyire ismeritek egymást.

Ha egy nagyon jó barátoddal kezdesz el randizni, akit már nagyon jól ismersz, akkor nem korai az első randin a szex szerintem.

De ha valaki olyannal randizol akit még alig ismersz korai lenne.

2015. dec. 29. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Bizonyos esetekben elfogadható. :)

23/f

2015. dec. 29. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:

általában nem

de ha ismerem ezer éve és megvan a szikra akkor elfogadható

2015. dec. 29. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
A szexuális vonzalom és összhang nem ismeri az időt, a logikát és a merev, "kőbe vésett" erkölcsi szabályokat. Pár perc alatt is érezheted magad úgy valakivel együtt, mintha már évtizedek óta ismernétek egymást.
2015. dec. 29. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
pont annyira, mint diszkóban szemkontaktus után
2015. dec. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!