Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hívott azóta sem?
Leírom részletesen, mert így elég értemezhetetlen a dolog.
Egyetemista vagyok. Busszal járok be mindig a suliba. Ott szoktam beszélgetni egy csajjal. Néha szoktunk találkozni. Van hogy egy hónapig nem, van hogy heti 2x3x is. Ha van alkalmunk beszélgetünk is. Sajnos csak a keresztnevét tudom. Ő egy étteremben dolgozik. Sajnos csak ennyit tudok róla.
Kedden pont találkoztunk, nekem nagyon szimpi. Gondoltam elhívom randira.. . Elhívtam, nagyon meglepődött, zavarban volt, nem tudtam eldönteni örül-e a dolognak. Elkértem a számát, de mivel új száma van, még nem tudta fejből(ezt mondta) én adtam meg az enyémet. Mivel a telóját épp otthon hagyta(ezt még azelőtt is mondta, hogy elhívtam volna) egy papírra írtam le a számom. Búcsúzáskor azt mondta, hogy majd keresni fog. Azóta nem hívott.
A kérdés: mennyire valószínű, hogy csak a karácsony miatt nem hívott fel? Vagy egyértelmű, hogy már nem is fog hívni?
Még annyi, hogy a cetlire a nevemet is felírtam, így akár facebookon is megkereshetne...
Szerintetek?
Én is erre gondoltam.
Mondjuk azt sem tudom, hogy dolgozik-e most karácsonykor? Vagy más hassonlóan fontos elfoglaltsága van-e?
Illetve azt nem mondtam, hogy nem egy városban lakunk. Hétköznapi nevem van, lehet nem találna facen?
Jaj! Szia Gáspár! De jó hogy megtaláltalak!
bocs, de elhagytam a cetlit!
Mi a francot kell ezen ennyit agyalni!
Lehet hogy pasija is van aki most ott ül a szoknyáján!
Annyit mondj:
Kár hogy nem tudtál felhívni, mert nagyon vártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!