Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az első randin ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az első randin ez mennyire számít?

Figyelt kérdés

A férfi mivel érkezik(autó, motor, tömegközlekedés).

Gondolok itt arra, hogy márka, érték, stílus(pl. terepjáró vagy coupe, stb.)

Mi az ami igencsak plusz pont és mi az ami igen csak mínusz pont?

Hogyha lehet kort is írjatok meg akár részletes példát.

Kíváncsi vagyok van e olyan ami akár negatív akár pozitív irányban számotevően befolyásolja a véleményeteket az első randinál.

2015. dec. 25. 02:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Szóval ez a kérdés kedves felszínes pénzéhes nőknek szól :D rengeteg van belőle lesz itt válasz bőven.
2015. dec. 25. 02:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem nem azoknak szól.

Csupán érdekel van e olyan ami kizáró ok vagy tesz egy kis pluszt.

Pl. én 12éves korom óta motorozok és volt olyan aki azt mondta semmi pénzért nem jön össze motorossal.

Igaz gondolom lesz a válaszok között olyan is amit te írsz #1 -es, hogy majd beírják "legyen jó drága kocsi".

2015. dec. 25. 02:32
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Olyan férfiakkal szóba sem állok, akik nem autóval érkeznek. Akik kocsival jönnek elém tőlük elszoktam kérni az autó forgalmi engedélyét, valamint az adásvételi szerződéseket, hogy ellenőrizhessem az autó értékét, korát, alvázszámát, stb. Amelyik kocsi 2010 előtti vagy nem ér legalább 10 millió forintot annak tulajdonosát azonnal elküldöm. Magát a férfit meg sem nézem. 23/L
2015. dec. 25. 02:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

En nem szallok be idegen emberek kocsijaba es ezt a szitut igyekeztem azzal elkerulni, hogy nem kocsi parkolasra alkalmas helyen talalkozunk. Mivel a belvarosban elek es rengeteg hosszu meleg telikabatom van meleg mamuszcsizmakkal ( onallo felnott dolgozo ember vagyok, nem akarok fuggeni mastol) , ezert egyaltalan nem befolyasolt, hogy van-e kocsija az illetonek. Szeretek a belvarosban mozogni, oda hatrany az auto. Na meg a teli hideget a lakas 28-30 fokra futesevel ellensulyozom illetve rendszeresen sportolok a szabadban is telen is.

A mostani ellettarsamnak nincs kocsija es nekem nem is hianyzik, magamnak se vettem ezert.

N

2015. dec. 25. 02:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ne késsen el.

- gyalog jó

- bicaj jó

- busz jó

- motor és kocsi is jó, kivéve ha el van olvadva magától emiatt.

2015. dec. 25. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem egy tajt paraszt vagy egy beképlezt kuki addig felõle traktortól kezdve kutyaszánig mármivel jöhet. Csak lrgyen pontos meg normális.
2015. dec. 25. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Amúgy ez valakit komolyan érdekel? :D

Jó, ha nagyon meg akarom rágni a témát, maximum annyiban zavarna az autó vagy motor, hogy nem ülnék be/fel rá az elsö randin semmiképpen. Ha leparkol vele és utána megyünk, oké. Amúgy teljesen totál mindegy.

2015. dec. 25. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Felőlem jöhet bárhogy.

Egyik válaszoló írta hogy van aki nme jönne össze motorossal. Nekem viszont az bejön, plusz pont. :D

2015. dec. 25. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:

A kocsi nálam jó pont,(nekem is van)de nem elvárás.

A terepjárókat szeretem ,de mind1 milyen kocsi csak tiszta legyen és ne legyen benn kupi.

Páromnak van egy 1éves Hondája ,2 Ladája meg egy régi Mercije (ez a hobbia). Ladával jött az első randira. 😊

2015. dec. 25. 11:28
 10/11 anonim ***** válasza:
#3: ez szarkazmus? :D
2015. dec. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!