Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek kellene olyan lány, aki már az első randin lefekszik veletek?
Jaguár, az lefalcolás lesz :D
A flancolás a sok pénzzel kérkedést jelenti :D
13#
Valóban arra gondoltam csak az nem jutott eszembe, ez viszont igen és mivel nagyon hasonló a két szó, azt hittem ez jelenti azt. :D
Miért kell ennyire osztani a kérdezőt!
Ez szerintem teljesen helyzet függő dolog, hogy milyen esetben érezném rossznak, hogy első alkalommal lefekszik-e velem a lány.
Ha tudnám azt, hogy életében már 10-20 vagy még több férfivel lefeküdt első randin az gáz.
De elmesélem a saját történetemet. Én neten elkezdtem beszélgetni egy 23 éves lánnyal, és hát 2 különböző nemű ember beszélgetésében főleg neten szerintem majdnem mindig előjön a szex téma. Nálunk is előjött. És ő elmesélte hogy neki 23 évesen eddig ég csak partnere volt. Aztán úgy alakult a beszélgetés, hogy túlságosan belementünk a szex témába, és gyakorlatilag már úgy találkoztunk, hogy tudtuk, hogy szexelni fogunk az első találkozáskor. És azóta ez a lány a barátnőm, és nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk együtt. És ami nem elhanyagolható imádunk hatalmasakat szexelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!