Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mozgalmas buli, aminek nagy része csókolózásból állt, lehetne több?
Na szval..megpróbálom leírni nagyjából a történetet. : D
A lényeg az,hogy nem olyan régen,elmentem bulizni egyik barátnőmmel,és egy sulistársammal meg neki a haverjaival és ennek a srácnak a legjobb barátja is jött.(mielőtt elmentem ebbe a buliba,tudtam,hogy bejövök a srácnak) sokat nevettünk,mindenféle hülyeségen,meg többször átkarolt és volt,hogy énis őt.mindez nem a bulihelyen történ,ha nem még előtte.aztán megérkeztünk a bulihelyre.és ott "táncoltunk".és egyszer csak elkezdte puszilgatni a nyakam,és lesmárolt.és onnantól kezdve szinte egész végig smároltunk...és amikor leültünk,mert már elég sok ideje táncoltunk,akkor is : D ...de végig nagyon kedves volt, folyton mosolyogtunk egymásra. : D és amikor elakart menni táncolni,de én nem*közbe mondtamneki,h nyugodtan elmehet táncolni*és mégse hagyott ott.ez is szerintem értékelendő. : D és a léyneg,h elkérte a telefonszámomat,meg az msn-címemet...aztán mondogatta,h buli után menjünk fel hozzá vagy a barátjához,de mondtam neki,h szerintem nem kéne,meg nem akarok ilyenkor variálni*mert apukám jött értem a buliba..* és akkor is eleinte még párszor megkérdezte,de végül nem sértődött meg,meg semmi ilyesmi : D ..aztán végül apu jött értem,és hazadobtuk a fiúkat is. és odafele,amikor mentünk a kocsihoz,előtte is végig átkarolt,meg fogta a kezem,aztán meg mondta,hogy apukám előtt nem szeretné fogni...én ezen jó nagyot nevettem,mert mindneki bevolt szarva attól,h apa vmi kigyúrt állat : D : D.és mondtam,hogy oké..aztán a kocisba,amikor beültünk,akkor végülis megfogta a kezem : ) utána pedig amikor kiszállt,csókkal köszönt el..
aztán másnap fel is vett msnre...és msnen azóta szinte alig beszéltünk,mert nagyon ritkán van fenn,de akárhányszor beszéltünk,mindig elhívott buliba,meg 1×moziba..úgy h többen mennénk..de nem lett belőle végül semmi sem.:S és msnen is elkérte a telefonszámomat*mert kiderült,h nem emlékezett arra,h elkérte :o,lehet ehez közrejátszott az is hogy ittas volt*és utána rá pár napra flehívott telefonon,hogy ezen a hétne lesz vlmi buli,és hogy ha szeretnék,akkor mnejek,meg ilyenek*dehát sajnos nem tudtam elmenni..*és azóta nem is beszéltünk.:S már több,mint 1 hete eltűnt...nem hívott,meg semmi...
de ugyanakkor a barátja meg(akivel egy suliba járok) elhívott hozzájuk vizpipázni,meg beszélgetni úgy,hogy barátnőm,,én meg ők ketten,de azóta nem is beszéltünk a sulis gyerekkel,úgy hogy valószínű,hogy nem lesz belőle semmi...
egyébként én 15 éves vagyok és lány.
ő pedig 18 és fiú : D
kérdések: D >>> szerintetek csak a pia miatt zajlott így az este?már nem akar semmit,csak a buliba voltam neki jó??? mi lenne,ha flehívnám telefonon,és mondanám neki,hogy rég beszéltünk,és h miújság vele..meg hogy találkozhatnánk egyik nap?
-ha van egyéni véleményetek is a kérdésektől független,nyugodtan leírhatjátok : )
előre is köszi mindenkinek (K)-
Szerencse hogy tudok gyorsan olvasni...röviden leirom másoknak buli volt és piás volt a csávó, csókoloztak nem is egyszer..msn telefonszámcsere..a srác nem érdeklődik a lány iránt...kérdés mit tegyen...
Azt tedd drága hogy mikor nem vagytok piások lesmárolod vagy egyszerüen megkérdezed hogy akar e járni veled.
Csucsu..ja és anya főzzél lecsót.
Tuti hogy bejössz a srácnak!
Hívd csak fel.Itt vagy még?:D Nyomás és hívd fel!:D
Erre nem tudok mit modnani.köszi a véleményt: ) : D
Igen,itt vagyok még,de iylenkor már nem hiszem,hogy felhívom : D
semmibaj,nekem se lenne türelmem elolavsni : D de ha olvasós kedvedben vagy elolvashatnád.: D érdekel a véleményed.
lehet hogy ő is így gondolja mint te hogy nem tudja mi van.
Hívd már fel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!