Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok normális csajokat akik ismerkednének velem?
Szép jó estét mindenkinek.
Egy olyan dilemma miatt írtam ezt a kérdést, ami már régóta foglalkoztat.
Tehát a helyzet, az, hogy én egy 17éves nagy-vonalakban átlagosnak mondható srác vagyok, aki végre szeretne egy normális tartós kapcsolatot egy saját korosztályombeli vagy esetleg nálam 1-2-3évvel idősebb lánnyal.
A problémám az, hogy nem igazán járok bulikba, mert azt nem az én stílusom a középsuli ahol most 11.-es vagyok jóformán fiú suli mert 700fiu jár oda és kb 10lány ...
Időnként eljárok haverokkal ide oda bowlingozni meg stb, de nemigazán járok olyan közösségi helyekre ahol ismerkedhetnék.
Na, de a kérdése is rátérek szintetek csajok (tehát leginkább a 17-18 éves korosztály aki nem plázacica, és divatmajom... kategória) hol tudnék veletek megismerkedni ?
Szerintem ez a kérés elég sok mindenkit foglalkoztat és nem csak srácokat, hanem lányokat is.
szóval lényeg ami lényeg várom a válaszokat :)
esetleg konkrét szórakozóhelyek, vagy stb...
Vagy akár megismerkednétek e itt az oldalon megismert srácokka?
Mindenkinek további szép estét köszi, hogy elolvastad, remélem, hogy válaszolsz is :)
Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak, hogy szánt pár percet arra, hogy írjon nekem ;)
Egy kicsit talán okosabb is lettem, tehát nem volt felesleges a fáradozás :)
nekem is pont ugyanez a problémám
én sok helyre járok mégse tudok egy normális pasit találni magamnak ...:/ 17/L
Nálam is dettó ez a helyzet, csak én annyira komoly kapcsolatra vágyok ennyi idősen. A bulikat nem nagyon szeretem, a sulim páwa és p*csaképző.
Aki akar ismerkedni bombázhat üzenetekkel! :D 15/F
Előző vagyok, és most nézem elb*szarintottam.
"Nálam is dettó ez a helyzet, csak én NEM AZAZ NEM annyira komoly kapcsolatra vágyok ennyi idősen."
kb 2éve küzdök egy lányért, mindent megpróbáltam, megtettem érte sokmindent, hogy legalább 1 esélyt adjon, de semmi.. lehet, hogy velem van a baj, de az ismerőseim aztmondják, hogy a lány buta, hogy más lánnyal már rég boldoglehetnék. nemrég feladtam, mert csak egyhelyben toporogtam és semmit nemértem el, és most próbálok mást keresni, csak ezzel az a baj, hogy más normális lányt énse találtam..tényleg nemtudom mit kell csinálni ahhoz, hogy észrevegyék, hogy van normális pasi is a környezetükbe, nem csak a bulizós, nagymenő vasalthajú divatmajmok..
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!