Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel régóta tervezzük, hogy megcsókoljuk egymást de valamiért soha nem jön össze?
Már többször teljes részletességgel le lett írva itt, hogyan kell az első csókot megejteni.
Ezt olvasva sokan (akik amúgy már régen ismerik egymást) az estét alig tudták kivárni, míg a párjuk hazaér.
Van valami okod, hogy ne olvasd el ezeket a leírásokat???
Szia
Ne izgulj, úgy fog menni mint a ...:D de tényleg én is szinte ugyan ebben a szituban voltam.
Az 1. randin csak 1 pici puszi volt a szájára, de atán egyéb okok miatt 1 hónaoig nem találkozrunk(jajj de nehéz volt) Csak msn-en beszélgezünk. És valahogy voltam olyan tahó és rákérdeztem ha legközelebb megcsókollak? és itt nem birtam tovább beszélni :) ő azt mondta igen de ne lássa senki és a végén úgy köszönt el hogy várom a csókod. mikor jött a nagy nap ügyeltünk rá hogy senki véletlenűl se látsa mert mint általában a tini lányok nem igazán szeretik az elején ha látják.vagy 20 perc beszélgetés után bele nézett a szemembe mélyen és elhalgatott a mondat közepén és inentől már nem bírtam tovább várni, és igen az 1. ne várd hogy jó lesz. De aztán pár másodperc múlva újra megcsókolod az isteni lessz
Nem is a barátnőd, ha még hozzá sem értél. :D
Csináld csak! Ezt nem lehet elrontani. :) Csak ha nem akarjátok a csókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!