Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl magasak az igényeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az igényeim?

Figyelt kérdés
Egy olyan nőt keresek aki céltudatos, magabiztos, tudja mit akar az élettől, van munkája, ha esetleg nincs akkor törekszik arra, hogy legyen vagy tanul valamit! Legyen boldog, szeressen élni, nyíljon meg könnyen, jókat beszélgessünk, nevessünk. Ne biztonsági támaszt keressen bennem, igenis tartsa el saját magát. Azért várom el ezeket, mert egyrészt ezeket én is tudom nyújtani másrészt meg, mert elegem van a határozatlan, döntésképtelen, megkeseredett lányokból, akik azt se tudják mit akarnak. Külsőleg tetszen az arca, szeme, szája, mosolya, ne legyen kövér, sovány ne hanyagolja el magát!
2015. dec. 20. 00:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igény :D

Koma, olyan vagy te, mint a minimálbéres, aki ha bele is döglik, neki bmw meg ájfón kell.

2015. dec. 20. 10:26
 12/17 A kérdező kommentje:
A határozottság egy egészséges hozzáállás az élethez és egyenes út a boldogsághoz. Nekem ezért vonzóbbak a határozott nők, mert boldogok, szeretnek élni, nem pesszimisták, befeléfordulóak van önkritikájuk nem másokat hibáztatnak. Legutobb ezeket nem vettem figyelembe, de egy jópár csalódás után már tudom milyen nő kell és nem szívesen venném lejjebb.
2015. dec. 20. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Sok ilyen nő rohangál, de hogy 1is beléd szeressen, annak kicsi a valószínűsége!
2015. dec. 20. 12:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Miért is? Miért vagy ilyen negatív?
2015. dec. 20. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem viszonylag sok ilyen nő van, mint ami leírtál, pl én is ilyen vagyok. csupán annyi a probléma, hogy mindenkinek van valami defektje, amit nem feltétlenül tud minden pasi tolerálni :D

én kedves, okos, szép, jó humorú, saját magának a jólétet megteremteni akaró lány vagyok (szóval minden ideális sablon) csak éppen öhm brutálisan kényszeres és idegbeteg nem is olyan ritkán :D

és bizony ezt nem sok ember tudja tolerálni :D

2015. dec. 20. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, és ezt elvártam (volna) a páromtól is. Nekem fontos lett volna, hogy próbáljon fejlődni, előrébb lépni, egzisztenciát teremteni. Gondolok itt arra, hogy bár jelenleg kőműves segédként dolgozik (amit értékelek, hiszen nagyon nehéz munka), vágyjon ennél többre. Az esze meglenne hozzá. Az volt rá a válasz, hogy őt ezek a dolgok nem érdeklik. Neki nem fontos a karrier, vagy a pénz, velem szemben, aki egy karrierista idióta vagyok (amiért egyetemre járok munka mellett, hogy idővel komolyabb beosztásom is lehessen).

Rajta kívül is sok emberen látom azt, hogy nem tetszik nekik, ha egy nő a munkájában is érvényesülni akar.

2015. dec. 20. 18:47
 17/17 A kérdező kommentje:

Nekem tetszene az érvényesülni akarás és büszke is lennék rá. Ez bennem is megvan igaz suli nélkül akarom elérni, mert negvan a véleményem a "csodás" oktatási rendszerről számomra fontosabb a munka.

Engem az se zavarna, ha többet keresne nálam vagy többet ért el karrierilag sosem értem ebből miért csinálnak problémát férfi társaim hisz változhat idővel és amugy se ciki vagyis számomra.

2015. dec. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!