Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel még csak msnen beszélek, és lassan elakarom hívni hogy találkozzunk, de hogy beszélgessek vele msnen, vagy amikor találkozunk, hogy ne tűnjek túl nyálasnak, hogy ne azt lássa hogy csak utána megyek. Hogy csináljam hogy lássa ,hogy nem ilyen vagyok, de azért érezze, hogy szeretnék tőle valamit?
2010. márc. 23. 16:30
 1/4 Andrewka ***** válasza:

Viselkedj úgy ahogy máskor is. Megjátszod magad tuti bukta

22/f

2010. márc. 23. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Noss!

Tedd fel magadnak is először a kérdést, hogy akarod e ezt a lányt vagy sem? Ha akarod akkor ügyesnek talpraesettnek kell lenned és nem nyuszinak. De nem is úgy kell beállítanod magadat, hogy ő az egyetlen lány akinél esélyed van mert ezt lehet, hogy kihasználná ha olyan.

Ha úgy látod , amikor találkoztok, hogy lesz nála esélyed akkor önmagadat ismertesd meg vele, (persze ne teljesen önmagadat add azért ne piszkáld az orrodat meg egyebek:D), Ami fontos, hogy légy vidám és magabiztos, nézz bátran a szemébe, amikor vele beszélsz akkor ne a mellettetek ülő bácsit nézd, hogy hogyan eszi meg a levesét pl. Ne méregesd! Legyél vicces figura ne az bús odáig vagyok a romantikáért fazon, a lányok szeretik az olyan embereket akik képesek őket felvidámítani, megnevettetni . És nem csak velük együtt sírnak.

És hangsúlyozom ne beszélgess vele a régi kapcsolataidról és az ő régi kapcsolatairól se kérdezgess. Ha ő még is rákérdezne, mond azt, hogy igen volt 1-2 kapcsolatod, de ha te lezársz egy fejezetet akkor nem kezded újra.

Háát így röviden ennyi....

2010. márc. 23. 16:59
 3/4 anonim válasza:

szerintem

Tedd fel magadnak is először a kérdést, hogy akarod e ezt a lányt vagy sem? Ha akarod akkor ügyesnek talpraesettnek kell lenned és nem nyuszinak. De nem is úgy kell beállítanod magadat, hogy ő az egyetlen lány akinél esélyed van mert ezt lehet, hogy kihasználná ha olyan.

Ha úgy látod , amikor találkoztok, hogy lesz nála esélyed akkor önmagadat ismertesd meg vele, (persze ne teljesen önmagadat add azért ne piszkáld az orrodat meg egyebek:D), Ami fontos, hogy légy vidám és magabiztos, nézz bátran a szemébe, amikor vele beszélsz akkor ne a mellettetek ülő bácsit nézd, hogy hogyan eszi meg a levesét pl. Ne méregesd! Legyél vicces figura ne az bús odáig vagyok a romantikáért fazon, a lányok szeretik az olyan embereket akik képesek őket felvidámítani, megnevettetni . És nem csak velük együtt sírnak.

És hangsúlyozom ne beszélgess vele a régi kapcsolataidról és az ő régi kapcsolatairól se kérdezgess. Ha ő még is rákérdezne, mond azt, hogy igen volt 1-2 kapcsolatod, de ha te lezársz egy fejezetet akkor nem kezded újra.

2010. márc. 23. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
drága 18:49-es esetleg nagyon rosszul fogalmaztam, vagy ha nem akkor minek másoltad le és illesztetted be újra ugyanazt amit leírtam ? :D de amúgy jó...
2010. márc. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!