Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elérhetetlen? ...
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne közeledni egy olyan 19-20 éves lányhoz, aki "cukorból" van, 10-es skálán olyan, 7.5-8 körül mozog (nálam az elég jó:)), kicsit elkényesztetett, és ezidáig összesen egy kapcsolata volt, az is csak pár hónapig tartott.
Sajna személyesen nem ismerem, csak van néhány távolabbi közös ismerősünk. Az ő "fajtája" egy buliban csuklóból küld el mindenkit, ott még Brad Pittnek is kilenne adva az útja, ha értitek mire gondolok. Ő ott nem ismerkedik.
Biztosan rosszul közelítik meg a csajt!Egyébként lehet hogy igaza van!
2010. márc. 22. 21:22
3/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem egy társaságban mozgunk, mondjuk a leitatás akkor se lenne nálam opció. Ha dugni akarok, akkor arra tudok helyette mást...
2010. márc. 22. 21:25
4/17 anonim válasza:
Ha csak 7,5-8 körül "mozog" akkor, hogy lehet egy olyan bandában aki magasra tette a pasi mércét?
Ő sem tökéletes ezek szerint...Akkor miért vár egy tökéletes férfit?
2010. márc. 22. 21:36
5/17 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Nem értem, hogy az ő mércéje miként van kapcsolatban a "bandájával" :)
Az a 8 pont elég magas. Szigorúan pontoztam. Nyílván nagyon válogatós is, de külsőre bejönnék neki szerintem, csak addig valahogy személyes kapcsolatba kéne lépni vele, ami a fentebb vázolt szitu miatt nem igazán kivitelezhető, nameg utána megtartani :)
2010. márc. 22. 21:44
6/17 anonim válasza:
"ott még Brad Pittnek is kilenne adva az útja" -> áhh, szerintem az ilyen lányokkal ne foglalkozz!
2010. márc. 22. 23:57
7/17 anonim válasza:
én ismerek pár olyan csajt aki nem azért megy bulizni h bepasizon hanem h jól érezze magát a barátnőivel . és általában ezekből nemlesz kapcsolat :\
bulit zárd ki , ne ott akard megismerni ...
2010. márc. 23. 15:32
8/17 anonim válasza:
nem nagyképűségből mondom de én is ilyen lány vagyok ugyhogy talán tudok segíteni... szeritnem se lenne jó ötlet buliban odamenni hozzá, inkább akkor menj oda hozzá ha egyedül van vagy ha úgy nem találkoztok akkor írj neki iwiwen hívd el ranizni vagy valami ilyesmi... ahogy kivettem komoly kapcsolatot akarsz vele és mivel neki még nem volt komoly kapocsolata szerintem értékelni fogja ezt ... és nyugi nem elérhetetlen :) sok szerencsét
2010. márc. 24. 19:30
9/17 anonim válasza:
Cukorból van, kissé elkényeztetett, kb nuku kapcsolattal? Hát nem sok esélyed van, de hajrá! Azt tudom ajánlani, hogy például kérd meg egy barátodat, aki ismeri őt, hogy hívja el a barátnőivel együtt valahova, ahova te is mennél - talán valami mozival egybe kötött boltos nézelődés bejönne a csajnak. Talán közelebb kerülhetnél hozzá. Próbáld megtudni, hogy mi érdekli, és arról beszélgess vele.
2010. márc. 24. 19:30
10/17 anonim válasza:
Minden csaj megkapható, csak beszélgetni kell vele. Ezt lehet buliban is akár. Ne hívd táncolni, ne kérd el a számát (persze ha nem kéred el, akkor legközelebb is találkoznotok kell, és majd akkor),ne vegyél neki piát, csak ülj le mellé, és köszönj rá, hogy "Szia XY vagyok!" Legyél te az, akiért mozdulnia kell. Az elején lehet egy kicsit villogni... Belefér. A vadászösztön fordítva is működik. Azzal ha látszólag nem akarsz vele semmit, kitűnsz a többi srác közül. "különleges" leszel. Hajrá, nem kell félni, senki sem harap!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!