Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Hogy hódítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Hogy hódítsam meg? :D Ez így elég gázos de lennt bővebben:D

Figyelt kérdés

hali^^

hogyan csináljam h egy srác ujra szóba álljon velem?

megszakadt a kapcsolat 1 hónapja és 10 nap mulva találkozunk de nem ugy h nála megyek és szeretném ha ujra felfigyelne rám vagy h ujra olyan jóba legyünk mint 1 hónappal ezelőtt

pls help

2010. márc. 22. 20:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

rendes vagy:)

háát 10 nap mulva megyek látogatóba a rokonaimhoz és ő a rokonomnak a szomszédja és igy mindennap fogom látni.

sajnos nem tudom miért szakadt meg a kapcsolat én sem értem. egyszerűen már nem keresett.

én írtam neki myvipen de nem válaszolt.

és nem értem :S

2010. márc. 22. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: szivatjuk? ugyanazt a kérdést tettük fel, mint te, csak valaki beírta azt hogy mivan, mert ő sem értette. érdekes felfogásod van neked is.
2010. márc. 22. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát....szóval, ha jól értem minden előzmény és magyarázat nélkül megszakította veled a kapcsolatot a fiú és utána sem reagált a keresésedre. Ebből kifolyólag téged bizonytalanságba hagyott ami miatt nem tudtad elfelejteni őt és túllépni rajta, hisz alakulóban volt köztetek valami.

Hány évesek vagytok. Mert ugye ha 13-16 az is más szitu és ha 20 akármennyi akkor is más lehet a képlet.

2010. márc. 22. 21:54
 14/17 A kérdező kommentje:

pontosan ugyvan ahogy leírtad...:)

amugy én 15 és ő meg 20 ...

2010. márc. 22. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Amennyiben tinik vagytok akkor sajnos átvert a fiatalúr, vagy maga sem tudja mit is akart tőled igazán. Ez a legnagyobb pofátlanság amikor minden magyarázat nélkül bizonytalanságba hagyják a másik felet. A lehetőségek: van barátnője, szórakozott veled, később rájött, hogy még sem jössz be neki, csak az egoját növelte veled, hogy reményei szerint majd futsz utána és élvezte, hogy figyelmet kap tőled, félreértés történt és valamilyen kétértelmű mondatodat félreértve lerohadt a lelkesedése( pl cukiii vagy, aranyos vagy, akármi)....stbstbstb

20-on év: a fentebb leírtak + kisebbségi komplexus, antiszociális személyiség, haverjának is tetszel, nem akar semmit, mert egy nagy gyerek.

tiniknél még nem lehetnek akkora traumák, hiszen akkor még mindenki nagy csajozógép.

Esetleg átmehetsz hozzá tisztázni a dolgokat, de az emberek nem szeretik az őszinte megbeszélést inkább kamuznak, meg nem keresik a másikat. Kísérletet tehetsz rá, de ne add fel a büszkeséged.

2010. márc. 22. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos szórakozott veled a fiatalember. Megfektetni akart csak felvilágosították mi lesz annak a következménye ha játssza a macsót egy 15 évesnek. Sajnálom. A srác csak kihasználni akart. Kerüld és ne foglalkozz vele.
2010. márc. 22. 22:07
 17/17 A kérdező kommentje:

köszönöm.

hát akkor szerintem nem is foglalkozok vele =(

2010. márc. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!