Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak baratok vagy tobb is lehet?
Van egy fiu baratom akit mar tobb eve ismerek. Juniusban szakitott a baratnojevel es azota sokkal tobb idot toltunk egyutt haverokkal es azt vettem eszre, hogy egyre tobb idot toltunk kettesben is.
Tobbszor voltam mar nala, pentek este meg egy etterembe is meghivott, o fizetett. Utana beultunk egy barba es zarasig dumaltunk ketten.
Szombaton megint talalkoztunk, nala kezdtuk, aztan mentunk koncertre es klubba.
Flortol velem, megerint meg az osszes olyan dolgot csinalja amirol az interneten olvasok, hogy jele lehet annak, hogy kedvel.
De honnan lehet tudni, hogy ha tenyleg csak baratkent kedvel?
Egy fiu baratommal se mentem etterembe eddig meg, foleg nem ugy, hogy o fizetett. Raadasul talalkozhattunk volna haverokkal tegnap, de inkabb kettesbent valasztotta.
Viszont azt is olvastam, hogy ha egy pasi akar egy not, akkor azert osszeszedi magat es kimondja, hogy mi van.
Honnan lehet tudni, hogy most mi a helyzet?
Szerintem komolyan gondolja, csak egy kicsit máshogy közelít.
Egyébként mintha az én történetem lenne, mi összejöttünk, sok sikert!
Kettes, koszi, de a baratsag extrakkal nem nekem valo. Vagy csak baratok, vagy rendes kapcsolat.
Arra is gondoltam mar, hogy lehet, hogy csak egyedul erzi magat es en vagyok az egyetlen a baratok kozul aki szingli?
De mondjuk konnyeden talalna csajt maganak.
Csakk azert kerdezem itt, mert mar nem tudom, hogy mit gondoljak. Remenykedjek, vagy sem.
Batoritsam vagy sem, mert a baratsagunkat nem akarom elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!