Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A beváráslóközpont lehet jó hely randinak?
Ne haragudj ,de ezen jót nevettem.
Ezt első randin ne csináld meg ,ha már együtt vagytok régóta ,akkor még úgy gondolom elmegy ,szórakozás lazítás képen ,de akkor se ez legyen a program.
Igaz ,hogy nincs már jó idő ,de ha annyira nem vagy a beülünk valahova kávézni és közben beszélgetünk randi mellett ,akkor sétáljatok valamerre ahol tudsz érdekes dolgokat mutatni. De ne az elektronikai cikkek és a plüssosztály között ,hanem kint a parkban ahol tudtok nyugodtan beszélni.
Ahogy egy másik hozzászóló is írta az első randi arról szól ,hogy megismerjétek egymást.
Ilyesmi "Tescós randi" kérdés már volt egyszer, sosem felejtem el! :D
Hát, nekem elég snassz, de a kislányok általában szeretnek "shoppingolni", pláne ha még meg is leped valamivel.Lehet bohóckodni, beszélgetni, persze remélhetőleg nem a vasalókról...
Szerintem előbb kérdezd meg a lányt, mihez lenne inkább kedve?Beülni valahová vagy boltozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!