Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A beváráslóközpont lehet jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A beváráslóközpont lehet jó hely randinak?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy nagyon szuper helyet, szerintem jól éreznénk magunkat, vannak próba fejhallgatók, azzal lehet zenét hallgatni, meg ki lehet próbálni a videó játékokat, meg ha látok valami érdekeset amit észreveszem rajta hogy tetszik neki, azt meg tudnám neki venni ajándékba. Én arra gondoltam, hogy a plüss játékokhoz is elmegyünk, bábozok neki az egyik plüss játékkal viccesen, utána megveszem neki. Szerintetek ez jó ötlet?

2015. dec. 4. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak ha 8 éves vagy
2015. dec. 4. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj ,de ezen jót nevettem.

Ezt első randin ne csináld meg ,ha már együtt vagytok régóta ,akkor még úgy gondolom elmegy ,szórakozás lazítás képen ,de akkor se ez legyen a program.

Igaz ,hogy nincs már jó idő ,de ha annyira nem vagy a beülünk valahova kávézni és közben beszélgetünk randi mellett ,akkor sétáljatok valamerre ahol tudsz érdekes dolgokat mutatni. De ne az elektronikai cikkek és a plüssosztály között ,hanem kint a parkban ahol tudtok nyugodtan beszélni.

Ahogy egy másik hozzászóló is írta az első randi arról szól ,hogy megismerjétek egymást.

2015. dec. 4. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyesmi "Tescós randi" kérdés már volt egyszer, sosem felejtem el! :D

Hát, nekem elég snassz, de a kislányok általában szeretnek "shoppingolni", pláne ha még meg is leped valamivel.Lehet bohóckodni, beszélgetni, persze remélhetőleg nem a vasalókról...

Szerintem előbb kérdezd meg a lányt, mihez lenne inkább kedve?Beülni valahová vagy boltozni?

2015. dec. 4. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy én már jártam úgy, hogy randi alkalmával a srác (30 éves tanár) mondta, hogy ugorjunk be a boltba is, mert be kell vásárolnia...Nos, nekem nem vett semmit, eszébe nem jutott,viszont tőlem kért tanácsot, miket lenne érdemes vennie.Szerintem gáz az ilyesmi az elején.Ha már egy ideje együtt járnak, akkor már lehetnek ilyen "laposabb" programok is, de első randikon engem ez nem kötne le, illetve abszolut nem tenné vonzóvá az illetőt.
2015. dec. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!