Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez akkor most hogy is van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akkor most hogy is van? Hogy is csináljam?

Figyelt kérdés
15/F Van egy lány akit elhívtam "randira" de nem tom ő hogy veszi mer pár hete csak azt mondta én vok legjobb fiú barátja. Szerintem kedvel és énis őt de nem tudom ő hogy gondol rám. Ha én felvetem neki akkor lht tönkre megy barátság de ha nem teszem meg lecsúszok róla . Micsinljak? segítsetek.
2010. márc. 21. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, várom a reakciókat, hátha segítenek nekem is :)
2010. márc. 21. 19:57
 2/4 anonim válasza:
legyél bátor és hívd el! így nem maradsz le róla, ha pedig nemet mondd, azt se bánd kezeld úgy mint tényleg a barátodat ! ebben a korban egyébként a nagy fiú lány barátság általában azért van ,mert kölcsönösen szimpatizálnak egymássa..tehát ebből azt szeretném kihozni h bejöttök egymásnak:) kalappal;)
2010. márc. 21. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Noss! Így van , legyél bátor és hívd el. kérdezd meg , tőle hogy ő mit érez irántad csak szimplán barátságot, vagy lehetségesnek tartja e , hogy ebböl idővel több legyen. De ez így van ahogy az első kommentáló írta, hogy ez nálatok ebben a korban szionte mindig barátságnak indul. Ha nem mered megkérdezni, akkor beszélgessetek ez idő alatt , mondjuk arrol, hogy mit fog csinálni szünetben, vagy hogy nyáron merre fog menni nyaralni vagy hasonló, de javaslom emellett az elsőt is kérdezd meg, nem vesztesz vele semmit , és ha szépen nyugodtan válaszol neked mindenre és esetleg felteszel neki még olyan kérdéseket is amitől kicsit elpirul de ez nem fontos.

Akkor próbáld meg gyengéden megfogni a kezét és ha engedi és nem húzza vissza és ő is gyengéden megfogja a kezedet akkor lehet belöle valami.

2010. márc. 21. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat és most növeltem önbizalmam is nektek köszönhetően mer előbbi barátja is csak haverból indult és ez jó pont ahoz h elérjem célom.kicsit azé félek a reagálásától
2010. márc. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!