Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gát ha tesóm már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gát ha tesóm már 33-éves és még nem szexelet és nem csókolózott?

Figyelt kérdés
Nem kamu.. Én szégyellem már magam. :(

2015. nov. 21. 22:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Mit dolgozik otthonról? irigylem a munkáját.
2015. nov. 21. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Áh, imádom, amikor valaki azt hiszi, hogy az élet a párkapcsolatok körül forog, aztán bambán néz, ha valaki máshogy képzeli az egészet. Ha én lennék 33 és ezt nekem felróná valaki, elküldeném a francba.

Ő így döntött, kész. Fogadd el, nem kell hősködnöd. Ha az én tesóm csinálná ezt, leállítanám. Fel kell fogni, hogy nem mindenkinek az életében a legfontosabb dolog ez.

Én szeretek itthon ülni, mert sokkal jobban szeretek egyedül lenni, ha választanom kell, akkor az lenne a legjobb napom, ha senkit nem látnék és nem is beszélne hozzám senki. Ilyen vagyok, pont. A családom, barátaimon kívül senki nem ér annyit jelenleg, hogy megmozduljak érte.

Foglalkozz a saját életeddel...

2015. nov. 21. 23:39
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Panaszkodik a tesód emiatt?
2015. nov. 21. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

Ha az én testvérem lennél biztos elküldenélek a 3,14csába ezért.

De ha annyira zavar akkor fizesd be egy "hivatásoshoz"! :)

2015. nov. 21. 23:49
 15/20 Fish1 ***** válasza:
32%

Minden ember vágyik arra, hogy legyen valakije (kivétel, mikor valaki épp nemrég csalódott).Kérdés, hogy miért alakult ki benne egy ilyen blokk, hogy nem jutott el egy kapcsolatig sem. Az önbizalma valószínűleg nincs az egekben.

Ezzel az egésszel viszont az a helyzet, hogy szerintem ne avatkozz bele ebbe a dolgába, max. ha ő kér segítséget tőled, mert az erőltetés nem fog célt érni. Gondolom van magához való esze, ha akar ezen változtatni, akkor fog érte valamit tenni. Vagy ennyire fél a külvilágtól?

2015. nov. 21. 23:55
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
#15 én nem vágyom rá egyáltalán!
2015. nov. 22. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Ha neki nem gáz, ő jól érzi így magát, akkor teljesen rendben van a dolog.
2015. nov. 22. 22:01
 18/20 Single39 ***** válasza:
32%
Hát, nagyon gáz. Pszichológus kell neki. Oda vidd először, ne randizni.
2015. nov. 25. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Ebben az a legnagyobb hiba, hogy odairtad, hogy Nem kamu

Miert ezzel kezded? Miert hangsulyozod ki? Hogyha szerinted ez valakinek lehet kamu, akkor talan nem te vagy a 33 eves teso aki kamuzik magarol, hogy ne legyen ego a kerdes? Igy konnyebb valaszokat szerezni?

2015. nov. 28. 21:45
 20/20 HTGAoSTeamHunGaRY válasza:

Sziasztok. 56/F

Egyátalán nem gáz. Én is szűz vagyok még mondhatni, de én nem vallom magam annak. Mond a báttyádnak, hogy találja fel magát a házban. Szivacsok, kulcslyukak, poharak akármi. A legvésőbb esetben ha van otthon élő tyúk akkor az, de a háziállatok is megteszik. Csak használj gumit!!

jan. 3. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!